speltips tipsmedoss kamil

Speltips IK Sirius – IF Elfsborg 14/5: Målglatt i Uppsala

Sirius inkasserade en efterlängtad trea i samband med vinsten över Varberg. 2-0 på Påskbergsvallen. Tar sikte på nya poäng på lördag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Omgång 8 rullar igång i Allsvenskan under lördagen där vi bjuds på två möten, Mjällby och Värnamo ställs mot varandra i den tidigare fighten, och här har vi att göra med ett Sirius som här närmst studsade tillbaka efter en tung period, som i sin tur ställs mot ett formstarkt Elfsborg. En spännande fight, och vi utgår från att den även blir underhållande.

För allt som oftast när vi faktiskt har att göra med Elfsborg är det fart i grejerna. Nu blev det förvisso inte så mot Djurgården senast, ett möte som till slut även slutade mållöst men DIF är ett bra motstånd och en direkt konkurrent, och inget av lagen ville förlora den matchen – det var väldigt tydligt. Tittar vi däremot tillbaka på omgångarna innan det mötet så kan vi konstatera att Elfsborg öst in mål, vilket de oftast gör när de hittar rätt och de är det laget i Allsvenskan som också gjort flest mål. 14 stycken. 13 stycken på 4 senaste omgångarna.

Sirius får därför se upp på lördag, de har som bekant haft stora problem i defensiven och släppte in 10 mål på 3 matcher inför deras senaste möte mot Varberg. Nu blev det dock en nolla mot Varberg vilket var viktigt men vi kommer inte från att det sett allt annat än bra ut, uppträder man på samma vis här mot Elfsborg kan det smälla till till och med fyra gånger. För så bra är offensiven hos detta Elfsborg när den sätter fart.

Odds från målmarknaden

Viktige Frick är avstängd och missar spel för Elfsborg på lördag, även Boateng är detta men resterande lirare är tillgängliga, och Elfsborg vet vi har alternativ på en bänk. Det är bara att slänga in Guðjohnsen istället för Frick och han kan till och med vara ett bättre alternativ för dagen – 3 gjorda mål på 149 minuter så här långt.

För Sirius del ser skadeläget okej ut, Rogic utgick skadad mot Varberg och är ett frågetecken inför lördagen. Resterande spelare är dock tillgängliga.

Trots att vi hyllar Elfsborg kraftigt och imponeras av deras höjd så är Sirius borta alltid en tuff nöt att knäcka, speciellt ett Sirius som här närmst äntligen fick studsa tillbaka och bjuda på en bra insats. Dessutom var Zeidan minst sagt otrolig på ett mittfält och den detaljen skrämmer oss också iväg från en investering i bortalaget.

Målmarknaden däremot känns riktigt bra efter Sirius vinst senast, två baljor framåt och en ordentlig självförtorende-boost. Sirius går för tre nya pinnar och det resulterar i att båda lagen hamnar i målprotokollet på lördag. Bergsäkra BLGM – Ja klickas in till 1.68 x degen hos No Account Bet.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 500 kr + 100 free spins

Är du ännu inte kund hos Nordicbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 500 kr + 100 free spins på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.68
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: