speltips tipsmedoss kamil

Speltips Chelsea – Liverpool 14/5: FA Cup-finalen

Speltips, odds och allt inför FA Cup-finalen mellan Chelsea och Liverpool på Wembley den 14 maj. Matchstart: 17:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

FA Cup-finalen, matchen Chelsea har gått och väntat på otroligt länge. Sedan urtåget ur Champions League mot Real Madrid i princip, det har åtminstone varit känslan sett till insatserna i Premier League. De växlade dock upp i helgen och säkrade därmed tredjeplatsen och skönt var det nog att studsa tillbaka till vinnarspåret inför en sådan här fight. Där världens bästa Liverpool trots allt väntar.

FA Cup-final alltså och en otroligt spännande sådan. Vi minns säkerligen alla EFL Cup-finalen från februari månad där just Chelsea och Liverpool ställdes mot varandra. Då krävdes det förlängning och straffar för att skilja lagen åt och mer exakt 22 straffar. Minnesvärda scener när Kepa blir inbytt och blir stor syndabock när han bränner sin straff.

Därför finns det alltså en extra laddning i lördagens final, det vore såklart extra surt för Chelsea att förlora ytterligare en titel till Liverpool och Liverpool vill samtidigt säkra en andra titel och förhoppningsvis även en tredje i Champions League senare i maj månad. Bli historiska. Det är en ordentlig morot och därför förväntar vi oss också att se en helt fantastisk fight på Wembley på lördag.

Odds tips till 2.10x

Liverpool kommer till spel på lördag utan Fabinho samtidigt som Chelsea ser ut att få klara sig utan både Kovacic och Kante. Hudson-Odoi och Chilwell är out sedan tidigare.

Alltså går det att argumentera för att Chelsea har ett något tyngre skadeläge, en frisk Kante och Kovacic tar såklart plats i en Chelsea-elva i en sådan här fight, men nu talar det mesta för att det blir Loftus-Cheek som får förtroendet istället. Liverpools mittfält är bättre, trots att Fabinho är out.

Dessutom tycker vi det i dagsläget är en stor skillnad på det här Chelsea och Liverpool överlag, Liverpools offensiv har varit klasser bättre än Chelseas under våren och då vinner även Liverpool försvarsduellen tydligt i vår värld. Alltså är Liverpool bättre på alla positioner och därför kan vi faktiskt inte annat än att utnyttja det fina värdet som ställs fram här på Klopps mannar.

2.10 x degen får vi för den raka tvåan hos Snabbare.com, alldeles för bra för att låta bli en investering. Det skiljer minst en nivå dessa klubbar åt i dagsläget. 1-2/3? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos Fastbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.10
Bolag: Snabbare (2000 kr bonus)
Spelstopp: 17:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: