speltips tipsmedoss kamil

Speltips Espanyol – Valencia 14/5: Odds från La Liga

Det är inte alls mycket som ligger i potten när Espanyol och Valencia drabbar samman på lördag. En avslagen match är att vänta.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Omgång 37 tar fart i La Liga under lördagen vilket som bekant innebär att vi bara har två omgångar kvar att spela. Det börjar med andra ord dra ihop sig ordentligt och det finns fortfarande en del som står på spel i den här serien.

Vi vet sedan tidigare att Real Madrid redan säkrat ett ligaguld, Barca har andraplatsen samtidigt som Atletico passerade Sevilla här senast och i dagsläget ännu en gång ser ut att sluta bland de tre främsta. CL-platserna är dock spikade, vilket inte EL är och där återstår ännu lite spänning. Även nedflyttningsstriden blir spännande att följa – högst troligt blir det Mallorca som gör Alaves och Levante sällskap ner till Segundan.

Lagen i fokus idag, Espanyol och Valencia har däremot inte alls mycket kvar att spela för, de huserar på en 13:e-, respektive 10:e plats i tabellen och kan som bäst sluta 9:a och 10:a. Det är dock som bekant inga attraktiva positioner utan de här båda lagen ser tydligt ut att ha checkat ut för den här gången och det får oss att tro på att vi får se en ganska så avslagen historia på lördag.

Krysset intressant

Espanyol kommer till spel utan Yangel Herrera och Keidi Bare på lördag. För Valencias del missar Paulista mötet på grund av skada. Möjligtvis inte allt för relevant info men vi ville bara ha det sagt. För den intresserade.

För egentligen oavsett skadeläge så är vi alltså inne på att det här mötet har en väldigt stor chans att sluta oavgjort. Det ligger först och främst ingenting i potten här och för det andra så har vi att göra med två väldigt formsvaga lag som inte alls varit intresserade av att göra mål här på slutet. Espanyol har noterats för fem raka poängtapp och Valencia för sju stycken. Fem av Valencias nio senaste matcher har dock slutat oavgjort, vilket sticker ut. De bjuder ofta på målsnåla och täta tillställningar och därför måste bara krysset till 3.35 gånger degen testas här. Ettan är inte alls intressant, heller inte tvåan utan är det ett tecken som sticker ut så är det det mittersta. 

3.35 x degen för krysset får ni hos spelbolaget 888sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos Betfair? Då väntar en häftig bonus på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.35
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: