speltips tipsmedoss kamil

Speltips AS Roma – Venezia 14/5: Tabelljumbon ryker

Venezia har i teorin fortfarande en möjlighet att säkra ett nytt kontrakt i Serie A. Men inte i praktiken. Roma vinner.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBIS!

Twitter Facebook

Bara två omgångar återstår att spela för här i Serie A och som alltid när det vankas slutomgångar i de olika ligorna så är det relevant att titta närmre på vad som egentligen ligger i potten för de olika klubbarna. Och extra mycket är det så här i Serie A anser vi då motivationsbristen blir väldigt tydlig när lagen inte har allt för mycket att spela för. 

Och här tänker vi beröra Venezia ur det avseendet, som förvisso slåss direkt för sin överlevnad på lördag men som i verkligheten egentligen inte har en chans längre. De har sex pinnar upp till säker mark och agerar tabelljumbo och den bilden är tillräckligt tydlig tycker vi, ett tidigt ledningsmål för Roma kan direkt innebära att Venezia faller ihop totalt.

Samtidigt har alltså Mourinhos Roma allt att spela för de också, men med betydligt bättre förutsättningar till att nå sitt mål. Roma är ute efter att försvara sin top 6 placering och har den också i sina egna händer, det innebär att de garanterat lirar Europa League-fotboll nästa säsong om de besegrar tabelljumbon Venezia och ett Torino, som inte har något att spela för i den sista omgången. Det väger tyngre tycker vi, än Venezias omöjliga resa upp till säker mark.

Kombinationsspel till 2.40x

Vi ska heller inte glömma att lyfta det självklara inför ett möte mellan Roma och Venezia. Det skiljer ett par nivåer lagen åt och det går i dagsläget till och med att argumentera för att det skiljer en hel division. Roma har dessutom genomfört en väldigt fin vår under Mourinho och har varit otroligt svårslagna, de är ett lag att lita på och att de ska lira final i Conference League i Tirana senare i maj är även det ett kvitto på att Roma faktiskt är stabila.

Vi känner oss därför väldigt trygga i att investera i en hemmaseger i det här mötet, skadeläget ser väldigt bra ut då bara Mancini och Mkhitaryan är borta och ett Venezia, här hemma ska man därför bara besegra.

Venezia kommer att till stor del fokusera på att vara med så länge det går i den här matchen, ett 0-0-resultat en halvtimme in vore därför inte allt för överraskande att se. Vi räknar därför heller inte med att få se ett målkalas, utan snarare en rutinseger från Romas sida. Med det sagt så klickar vi in Roma & under 3.5 mål i matchen till riktigt fina 2.40 gånger insatsen hos Snabbis. 2-0? 

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBIS – FÅ 400 KR BONUS!

Regler & Villkor gäller.

120 kr i gratisspel – hos Campobet

Sätt in 100 kr och få 120 kr extra att spela för i form av ett gratisspel. Inga omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.40
Bolag: Snabbis (400 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: