stryktipsforslag och analys

Stryktipset 14/5: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 19. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 19 med fotboll från FA Cupen, playoff i England, Sverige, Italien och Frankrike. Det börjar dra ihop sig och mycket står på spel i de avslutande omgångarna. I Sverige har ligorna precis dragit igång men vi är ett par omgångar in vilket innebär att tabellen börjat sätta sig. Spänning på många håll. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stor analys och spelförslag, precis här nedanför. Stort lycka till!

stryktipset tips vecka 19

 TILL STRYKTIPSET!

1. Chelsea – Liverpool, X2

Chelsea och Liverpool ställs mot varandra i en andra final under säsongen 21/22. Senast 0-0 efter fulltid i EFL Cup, där Kepa till slut blev syndabock och här säger känslan att vi får se samma vinnare. Liverpool är alldeles för bra och Chelsea dessutom formsvaga. X2 räcker gott.

2. Sheffield U – Nottingham Forest, 1X

Sheffield United entrar playoffet med största möjliga självförtroende efter att ha avslutat ligaspelet med tre raka vinster (bland annat 3-1 mot Queens PR & 4-0 mot Fulham). Det är tack vare dem de lirar i playoffet och den formen ska absolut inte underskattas. 1X.

3. Mansfield – Northampton, 1X

Bara ett lag i League Two noterades för fler poäng än Mansfield på hemmaplan och det är en övertygande statistik då de var det sista laget bland top 7 att kvala in till playoffet. Det säger allt, de vinner hemma, förlorar borta. 1X

4. Sirius – Elfsborg, 2

Elfsborg fick med sig ett kryss hemma mot Djurgården senast men stod för en positiv insats på Borås Arena, innan dess tre vinster på fyra omgångar och därför väljer vi även deras sida på lördag. Sirius är bra men lirar inte alls på samma nivå. Tvåa! En tuff sådan, men det gäller att testa – tuff kupong!

5. Hammarby TFF – Motala, 1X

Svag start för Hammarby TFF i ettan men de är i grund och botten det bättre laget av dessa två, 1X känns därför bra – Motala på förhand favoriter att åka ur. 

6. Sylvia – Karlstad, X2

Vi räknar med att Karlstad klättrar ytterligare i den här tabellen och till slut lägger sig någonstans bland de tre främsta, sju poäng är facit efter de tre senaste omgångarna och det blir poäng på nytt på lördag. X2.

7. GAIS – Lunds BK, 1

GAIS har övertygat under inledningen och bara släppt in blott fem mål, fem vinster av sex möjliga dessutom. Ställs mot ett klart sämre motstånd på lördag. Ettan given, oavsett system. Mot Superettan.

8. Falkenberg – Oskarshamn, 1X2

Det är otroligt svårt att placera det här Falkenberg i dagsläget, från Allsvenskan ner till Superettan och direkt ner till Ettan. Och här har de inlett med att förlora fyra av sex matcher. Två vinster av två möjliga på hemmaplan dock, vi plockar med samtliga tecken – oviss fight.

9. Qviding – Åtvidaberg, 1X

Vi går på hemmaplansfördelen och väljer 1X, två svaga lag som inte alls övertygat och som infinner sig i botten av tabellen. Åtvidaberg väntar dessutom fortsatt på sin första vinst – står på blott två poäng sex omgångar in (bara fyra mål framåt).

10. Ängelholm – Vänersborg, 1

Ängelholm har fått upp farten rejält och står på fyra vinster på de fem senaste omgångarna, de vann dessutom över GAIS med fina 3-1 i sin senaste hemmamatch. Det blir en ny trea på lördag. Etta!

11. Udinese – Spezia, X2

Udinese har ingenting att spela för och kan som bäst sluta 10:a i Serie A säsongen 21/22. Som sämst kan de sluta på en 13:e plats och annorlunda ser det minst sagt ut för Spezia, som via en trea säkrar ett nytt kontrakt i högstaligan. Vi testar X2.

12. Rennes – Marseille, 1X

Rennes har vunnit 9 av sina 10 senaste hemmamatcher sett till alla tävlingar och har gjort otroliga 48 mål på 18 ligamatcher här hemma. Flest av alla lag i Ligue 1 – ja till och med fler än ett överlägset PSG. Tuff bortamatch för Marseille, när Rennes har siktet inställt på CL. 1X.

13. Strasbourg – Clermont, 1

Strasbourg är det fjärde starkaste laget på hemmaplan i Ligue 1 och slåss för Europa med två omgångar kvar att spela. Formen är bra och man ställs mot ett klart sämre motstånd i Clermont, kan endast sluta med en hemmaseger. Etta!

 TILL SVENSKA SPEL!

Hämta hem 2000 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 2000 kronor.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming