speltips tipsmedoss kamil

Speltips Empoli – Salernitana 14/5: Oddset måste testas

Motivationsfaktorn fäller avgörandet på Stadio Carlo Castellani i Empoli. Salernitana spelar för sin överlevnad.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS EXPEKT!

Twitter Facebook

Det är otroligt spännande i bottenstriden i Serie A med två omgångar kvar att spela. Uträknade Salernitana infinner sig på säker mark och har alltså allt i sina egna händer inför lördagens möte mot Empoli. Och trevligt nog, för Salernitanas del har Empoli längre ingeting att spela för.

Och vi kommer inte från att den detaljen väger tungt här, motivationsfaktorn. Salernitana har stått för en helt otrolig avslutning på säsongen, oavsett om det blir spel i Serie A nästa säsong eller inte. För det måste lyftas igen, Salernitana infinner sig ett poäng ovanför nedflyttningsstrecket och har då alltså säkrat 14 poäng av 18 möjliga på de 6 senaste omgångarna. 14 poäng av totalt 30. Det är smått otroligt.

Hela staden Salerno bubblar i dagsläget och trots att lördagens batalj går av stapeln i Empoli, ungefär 500 kilometer från Salerno så utgår vi från att en skara av fans finns på plats på lördag. Det stödet tror vi mycket väl kan väga lika tungt som en fight på hemmaplan, det är trots allt en speciell match och Salernitana-spelarna kommer att bli påminda om sin egna stad och sina fans under matchens gång, trots att de är betydligt färre än vad de vanligtvis är på Stadio Arechi.

Över dubbla degen

Vi har slagit fast att motivationsfaktorn kommer att väga tungt i det här mötet, men även skadeläget ser väldigt bra ut för Salernitana på lördag då bara Bohinen är out på grund av avstängning. Resterande spelare är tillgängliga för spel och därför också redo för uppgiften. Hela truppen samlad alltså, de ska bara vinna det här mötet.

Empoli har som sagt ingenting att spela för och det tycker vi har varit väldigt tydligt under de senaste veckorna, de har redan bevisat sig den här säsongen och det är tydligt att motivationen saknats för att få till ett ännu bättre resultat i slutomgångarna. Det är känslan kring Empoli, för det ska de onekligen ha, de har genomfört en otroligt fin säsong men mycket bättre kan det inte bli. Vi tycker hela klart det faktum att de släppt in 13 mål på de 4 senaste omgångarna i Serie A bekräftar den teorin.

Med det sagt så måste bara oddset på Salernitana testas här, vi klickar in bortalaget till fina 2.12 gånger insatsen hos spelbolaget Expekt. Mot ett nytt kontrakt! Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS EXPEKT – FÅ 1500 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos ComeOn? Då väntar en trevlig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.12
Bolag: Expekt (1500 kr freebet)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: