speltips tipsmedoss kamil

Speltips Southampton – Brentford 11/1: Tät tillställning

Ny vecka, nya inställda möten i Premier League. Everton – Leicester blir inte av under tisdagen men än så länge ser Southampton och Brentford ut att lira. Speltipset har vi.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD!

Twitter Facebook

Vi lägger FA Cupen bakom oss för stunden och välkomnar tillbaka Premier League där det liras två matcher i veckan, just Southampton – Brentford och West Ham – Norwich under onsdagen.

Det är en haltande tabell vi tittar på när vi kliver tillbaka ett par veckor och entrar omgång 18 här på tisdag. Brentford och Southampton har bara spelat 19 matcher samtidigt som exempelvis Man City och Chelsea redan står på 21. Tottenham och Everton på 18.

Inte alls en optimal situation här i Premier League såklart, det påverkar självfallet de olika lagen på olika sätt, i olika skeden av säsongen. Hängmatcher vecka in och ut tar bort lite av spänningen och det kommer vi inte från, men det ser samtidigt ut att vara den enda lösningen i dagsläget och så länge fotbollen liras, publiceras även speltipsen här på tipsmedoss.com.

Odds från Premier League!

Både Brentford och Southampton ligger okej till i tabellen efter halva säsongen spelad, de riskerar inte direkt någon nedflyttning då Burnley, Newcastle och Norwich tillsammans inkasserat totalt fyra vinster. 10 poäng har Southampton ner till nedflyttningsstrecket. Brentford har 12.

Vi finner Brentford på en 12:e plats i tabellen och Southampton på en 14:e och det är bara två poäng som skiljer lagen åt inför tisdagens möte. En på förhand tät tillställning, där båda lagen värderar varenda poäng väldigt högt i och med att formen varit direkt tveksam i båda läger.

De förutsättningarna tycker vi talar för en väldigt tät tillställning på tisdag, vi är väl medvetna om att Southampton spelar jämnt väldigt ofta där även siffrorna talar sitt tydliga språk, 9 av deras 19 ligamatcher har resulterat i ett oavgjort resultat och då har 6 av de resultaten ägt rum på St. Mary's Stadium. Addera därtill att Brentfords vanligaste utfall på resande fot är just krysset, det får en investering i det mittersta tecknet att kännas tokintressant. Vi var inne på samma linje under söndagen när Villarreal och Atletico ställdes mot varandra, det kalaset slutade 2-2 och 3.15-taggaren satt därmed som ett smäck. Här på tisdag får vi 3.50 gånger degen för krysset och vi ser ingen som helst anledning att inte testa oddset hos spelbolaget Bethard då det mesta talar för att vi får se en tät tillställning. Det blir speltipset härifrån, stort lycka till! 1-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3.50
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: