speltips tipsmedoss kamil

Speltips Cagliari – Bologna 11/1: Underhållande möte

Cagliari noterades för sin första vinst i Serie A sedan den 17 oktober i helgen när de besegrade Sampdoria med 2-1 på bortaplan. Viktig trea!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Vi har att göra med en något tätare bottenstrid här i Serie A efter helgen då både Salernitana och Cagliari gick segrande ur sina möten, deras första vinster på väldigt lång tid vilket innebär att de numer har sex-, respektive fyra poäng upp till säker mark och möjligtvis kan det väcka liv i dessa bottenlagen.

Det gör åtminstone Cagliari mer intressanta inför tisdagens möte mot Bologna, en gnutta hopp och självförtorende har injicerats vilket bör resultera i att vi får se ett betydligt piggare Cagliari i den här matchen. Ett Cagliari som ändå bör trycka på för en ny trea. 

Bologna däremot är ett tufft motstånd, det kommer vi inte från utan de är favorit här på tisdag och det med all rätt då de är det bättre laget den här säsongen. De är dock ojämna, 8 vinster och 8 förluster tycker vi talar sitt tydliga språk och här på bortaplan släpper de dessutom in väldigt mycket mål, nästan 2.00 mål i snitt per spelad match. Cagliari bör därför kunna hota Bologna här på hemmaplan tycker man, de satte dit två mål mot Sampdoria senast och har gjort 12 ligamål på 10 hemmamatcher. Det får oss att blicka bort mot överspelet i den här matchen.

Två svaga försvar

Cagliari har hunnit med att spela 20 ligamatcher den här säsongen, i 19 av dessa 20 matcher har Cagliari släppt in minst ett mål och det sammanfattar det hela väldigt bra tycker vi. Deras defensiv har varit under all kritik och bara tabelljumbon Salernitana har släppt in fler mål. Att Bologna kommer skapa målchanser på tisdag kan vi därför med all säkerhet utgå från, Bologna har trots allt en fin offensiv och gör en del mål, här närmst satte man dit tre baljor mot Sassuolo på bortaplan och därför bör de åtminstone ha en eller två baljor i sig på tisdag.

Vi är därför övertygade om att vi kommer att få se en del mål här på Sardinien under tisdagen, minst tre säger känslan då ett 2-1-resultat åt något håll känns givet så här på förhand. Vi har trots allt att göra med två lag som kliver in här med en vinst i bagaget, två lag som går för en andra raka då motståndet ändå är övervinneligt. Fartfyllt blir det!

Vi klickar in över 2.5 mål i matchen och gör det till godkända 1.88 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 1000 kronor i riskfritt spel

Är du ännu inte kund hos Hajper? Då kan du plocka hem ett riskfritt spel till ett värde av 1000 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.88
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: