speltips tipsmedoss kamil

Speltips Espanyol – Elche 10/1: Befogad favorit

Espanyol ställs fram som favorit inför måndagens möte men värdet är fortfarande intressant, vi synar hemmalaget.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Espanyol kliver in i måndagens möte med största möjliga självförtroende efter vinsten över Valencia på Mestalla inför juluppehållet. Det var deras första trea på bortaplan dessutom och det kan bara innebära att vi får se ett piggt Espanyol här när de återvänder hem till RCDE Stadium.

För det är just här hemma som Espanyol plockat majoriteten av sina poäng, vanligt fenomen förvisso men Espanyols siffror sticker ut och det ordentligt. Espanyol har totalt sett vunnit sju matcher i La Liga säsongen 21/22, sex av de har man plockat just här på RCDE Stadium. Hemmaraden 6-2-1, 14-7 talar sitt tydliga språk, en otroligt fin rad av en nykomling, som bara bekräftar hur starka Espanyol faktiskt är här hemma.

Senast Espanyol förlorade en match här på hemmaplan var den 12 september, då var det Atletico Madrid som var på besök och här är det ändå relevant att lyfta det faktum att Atletico Madrid satte dit det avgörande 2-1-målet först i den 98:e matchminuten. Det säger allt om hur svårslaget det här gänget faktiskt är, Villarreal, Real Madrid och Real Sociedad har samtliga tappat poäng här och det är uppenbarligen allt annat än en tillfällighet.

Odds från La Liga

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer vi inte från att det skiljer ett par nivåer mellan Espanyol och Elche. För det ser alltså inte alls lika ljust ut för gästerna efter 19 spelade omgångar, de har enbart sin målskillnad att tacka för en plats ovanför nedflyttningsstrecket och det råder heller längre inga som helst tvivel om att det är just där omkring de kommer att husera även i maj månad.

Tittar vi dessutom närmre på hur Elche uppträtt på bortaplan så kan vi konstatera att de bara vunnit en enstaka match utanför sin hemmaborg. Elche besegrade Getafe i Madrid den 13 september men sedan dess har det blivit sex förluster och två oavgjorda resultat. 2 poäng på 8 bortamatcher. Addera därtill att Elche har både Gonzalez och Fidel out på grund av avstängning.

Vi känner oss därför trygga i att investera en slant i hemmalaget, skillnaden är stor och den raka ettan betalar riktigt fina 1.89x hos Unibet. Spelvärt enda ner till 1.75 i vår bok. Raul de Tomas löser biffen! 2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.89
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: