stryktipsforslag och analys

Stryktipset 28/8: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 34. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 34 med en JACKPOT på ca 17 miljoner kronor! Stryktipset är tillbaka med 6 nya matcher från Premier League och 7 från Championship, där Liverpool – Chelsea sparkar igång det hela. En otroligt fin kupong och vi har i vanlig ordning gjort analysen, med spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till.

stryktipset

 TILL STRYKTIPSET!

1. Liverpool – Chelsea, 1X2

En häftig tillställning är att vänta på Anfield när Chelsea tittar förbi och här tar vi inga som helst risker, vidöppet så här på förhand och därför även en helgardering. 1X2!

2. Newcastle – Southampton, 1X

Trots två raka förluster tycker vi Newcastle är ett bättre lag än Southampton och så småningom så kommer även tabellen att påvisa detta, det räknar vi med och här på hemmaplan känner vi oss därför trygga med 1X – minst kryss för Bruces mannar!

3. Aston Villa – Brentford, X2

Vi går emot favoriten Aston Villa och testar X2 då vi tycker Brentford imponerat stort i sina två inledande omgångar, noll insläppta mål dessutom och så inkasserade de en storseger här i EFL Cup senast – det boostar kollektivet. 1-1!

4. Norwich – Leicester, 2

Leicester föll stort mot West Ham i förra helgen och är ute efter att studsa tillbaka direkt, och vi ger dem goda möjligheter till att göra det då Norwich i vår värld är det svagaste laget i den här serien. Spiken till 48% är ett härligt drag!

5. West Ham – Crystal Palace, 1

West Ham fortsätter att imponera stort i Premier League och efter 4-1-segern över Leicester senast, så ser vi inte Crystal Palace kunna stå emot det här gänget på bortaplan. Tydlig skillnad just nu. Spik!

6. Brighton – Everton, 1X

Brighton har fått en drömstart på säsongen 21/22 och än så länge har Brighton alltså bara inkasserat treor, två i Premier League och så vann man i EFL Cup senast dessutom, vilket får oss att tro på att man har nya poäng i sig när Everton tittar förbi på lördag. God chans för Potters Brighton – de löser minst kryss!

7. Barnsley – Birmingham, 1X

Birmingham har noterats för två segrar av fyra möjliga i Championship så här långt samtidigt som Barnsley bara har förlorat en match. Hemmaplansfördelen fäller avgörandet, 1X!

8. Fulham – Stoke, 1

Toppmöte mellan två formstarka lag i Fulham och Stoke, och allt som oftast så väger som sagt hemmaplansfördelen tungt i den här serien och därför lutar det även åt Fulham här, även på grund av den enkla anledningen att de är det bättre laget och storfavorit till att ta steget upp till Premier League – de spänner musklerna på lördag. Spik!

9. Huddersfield – Reading, 1X

Reading har förlorat tre av sina fyra inledande fighter i Championship samtidigt som Huddersfield jagar sin tredje raka seger på lördag, dagsformen fäller avgörandet – 1X!

10. Hull – Bournemouth, X2

Hull har förlorat tre raka matcher i seriespelet och dessutom blivit nollade i samtliga tre, vilket får oss att utgå från tvåan i match nummer 10, tydlig skillnad just nu men krysset ska trots detta med, Bournemouth slarvar en del och är inte 100-procentiga.

11. Middlesbrough – Blackburn, 1X

Tät tillställning så här på förhand och känslan säger att det mycket väl kan sluta lite hur som helst här, vi väljer dock Middlesbroughs sida i slutändan, de var bättre i fjol och agerar hemmalag – 1X ska räcka!

12. Preston – Swansea, 2

Swansea är ett härligt drag till 30% men givetvis även en liten chansning, speciellt med tanke på att Preston lirade bra senast när de besegrade Peterborough med 1-0. Swansea är dock bättre i vår värld och har dessutom farten uppe efter att ha satt dit fyra baljor mot Plymouth i EFL Cup – de jagar sin tredje raka seger på lördag. Tvåa!

13. QPR – Coventry, 1X

QPR har fått en fin start på säsongen och är fortfarande obesegrade här i Championship fyra omgångar in, addera därtill att de tog sig vidare i EFL Cup efter seger över Oxford United. Den fina formen samt hemmaplansfördelen får oss att klicka in 1X.

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming