speltips_skribent

Speltips Manchester City – Arsenal 28/8: Klasskillnad

Speltips, odds och allt inför lördagens möte mellan Manchester City och Arsenal den 28 augusti. Matchstart: 13:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Arsenal har det allt annat än lätt just nu när man intar omgång 3 med två raka förluster här i Premier League, allt talar för att man alltså står på noll poäng efter tre spelade omgångarna när man dessutom entrar landslagsuppehållet framöver. Hopplöst, minst sagt men även en helt avgörande tid för Arteta dem nästkommande veckorna – är det fortfarande han som styr det här skeppet efter fem, sex spelade omgångar? Högst oklart.

Arsenal fick dock känna på att vinna en match här om dagen när de slog West Bromwich med otroliga 6-0 på EFL Cup, en stark insats där Aubameyang stod för ett hattrick och det tar man givetvis med sig in i lördagens möte på Etihad Stadium, en pigg insats som boostar självförtroendet, åtminstone lite. Den stora frågan är dock ifall det överhuvudtaget hjälper när Manchester City väntar på Etihad Stadium? 

Arsenal har trots allt varit lite av ett favoritmotstånd för Peps Manchester City under dem senaste åren då City besegrat Arsenal i 10 av dem 11 senaste matcherna, dessutom har man vunnit 8 av dessa matcher med minst två mål. Klasskillnaden har lyst genom i dessa matcher, där Arsenal allt som oftast varit helt chanslösa och matchen varit över redan i halvtid, samma scenario på lördag? Högst troligt. Vi räknar med att City besegrar Arsenal relativt tryggt här på hemmaplan.

Speltips till 1.70x från Premier League

Positivt för Arsenal är onekligen det faktum att Aubameyang är tillbaka, deras klart enskilt viktigaste spelare och utan honom är Arsenal uppenbarligen allt annat än slagkraftiga. Auba är dessutom en spelare som kan avgöra matcher på egen hand, vi minns alla semifinalen i FA Cupen i juli månad, 2020 när Arsenal faktiskt besegrade City med 2-0 efter två mål av just Auba. 

Dock är det naivt att tro att en spelare ska kunna rädda Arsenal under lördagen, istället konstaterar vi att det skiljer ett par nivåer mellan dessa lag och hamnar Manchester City rätt, ja då vinner de den här matchen i 9 av 10 fall. Kanske till och med 10 av 10.

Phil Foden missar garanterat lördagens möte och Kevin de Bruyne är ett frågetecken, annars ser samtliga spelare ut att vara tillgängliga och redo för spel. För Arsenals del är Partey, White, Willian, Runarsson och Gabriel out. 

Med det sagt så klickar vi in Manchester City som vinnare i matchen och gör detta på asianmarknaden då vi tror City vinner med minst två baljor. City (-1.5 asian handicap) klickas in till godkända 1.70x hos spelbolaget Mr Green. 2/3-0? Dessvärre Arsenal, fortsatt noll pinnar efter det här mötet. Lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.70
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: