speltips_skribent

Speltips Liverpool – Chelsea 28/8: Tungviktsmöte på Anfield

Tät tillställning är att vänta när Liverpool och Chelsea drabbar samman på Anfield. Odds tips till 3.35x!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Lördagens stora höjdpunkt i Premier League och ett otroligt spännande test för både Liverpool och Chelsea, men möjligtvis främst för dem förstnämnda, vad är egentligen status på Liverpool den här säsongen och ska verkligen Chelsea vara större favoriter i jakten på en Premier League-titel? Så ser åtminstone fallet ut just nu hos Betsson, som ställer fram City och Chelsea som dem största favoriterna till ligaguldet.

Därför ska det onekligen bli spännande att se Liverpool ta sig an lördagens batalj, de har i alla fall fått bästa möjliga start på säsongen då båda deras inledande matcher resulterat i en trepoängare. Dessutom har man med Van Dijk tillbaka i en elva, hållit nollan intakt i båda dessa fighter och det är såklart en ordentlig boost för hela kollektivet. Detta trots att Liverpool faktiskt ”bara” ställts mot Norwich och Burnley, att vinna och hålla nollan bidrar givetvis med en känsla av ro och trygghet, men i Liverpools fall är det även en påminnelse om vad man faktiskt är kapabla till. Möjligtvis har man inte en 19/20-säsong till i sig, men man ska absolut inte räknas bort säsongen 21/22 – det är vår fasta övertygelse.

Chelsea har även de fått en fin start på säsongen i Premier League och står precis som Liverpool på sex poäng efter två spelade omgångar. En 3-0-vinst över Crystal Palace i premiären följdes upp med en komfortabel tvåmålsseger över Arsenal på Emirates Stadium, och det är faktiskt bara att konstatera – efter värvningen av Lukaku – att Chelsea blir att räkna med i år. Klasskillnad på Emirates, CL-guld i fjol och de ser bara bättre och bättre ut.

Odds från Premier League

Det ska på alla sätt och vis bli superintressant att se vad Liverpool och Chelsea lyckas åstadkomma på Anfield under lördagen, och med vilken approach de båda lagen entrar mötet med. Så småningom så lär det hela öppnas upp en aning, men inte till den gräns där det blir ett böljande spel utan snarare att riskminimeringen blir närvarande under 90 minuter.

Varken Liverpool eller Chelsea vill förlora den här matchen, den tredje omgången och ett nederlag i en superviktig match, det är absolut ingen situation dessa lag vill hamna i, utan vi är helt övertygade om att man är supernöjda med krysset i den här på förhand vidöppna tillställningen. Liverpool lär se sin chans men även Chelsea och det tror vi resulterar i att båda lagen visar respekt för varandra på lördag.

Med det sagt så lockar det mittersta tecknet på 1×2-marknaden, Chelsea är trygga med att falla tillbaka och försvara sig, samtidigt som de är väl medvetna om hur duktiga Liverpool är i omställningsspelet. Mycket talar för en jämn drabbning och därför klickar vi in krysset till skyhöga 3.35 gånger degen hos spelbolaget Betsson. 1-1? Stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 200 kr och få 300 att spela för

No Account Bet erbjuder alla nya kunder 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.35
Bolag: Betsson (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: