stryktipsforslag och analys

Stryktipset 25/9: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 38. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 38 med en jackpot på ca 25 miljoner(!) kronor! En minst sagt otroligt pott som får oss att välkomna lördagen med öppna händer, äntligen är Stryktipset tillbaka och med det sagt så sparkar vi igång analysen – med spelförslag och tips till alla 13 matcher! Stort lycka till.

stryktipset förslag vecka 38

 TILL STRYKTIPSET!

1. Brentford – Liverpool, X2

Stabila Brentford! De står bara på en förlust efter fem spelade omgångar och har dessutom bara släppt noterats för två baklängesmål, visst ska de kunna orsaka problem för Liverpool här på Brentford Community Stadium? Det tror vi. Vi plockar med krysset. X2!

2. Leeds – West Ham, 1X

Leeds noterades för en tung, tung förlust mot Manchester United senast och det är en smäll vi mycket väl tror kan resultera i ett ytterligare nederlag när Leeds går all in för säsongens första trea på Elland Road. Vi väljer 1X!

3. Leicester – Burnley, 1

Uddlösa Burnley! Nästjumbon har ännu inte vunnit en match i Premier League och därför räcker man heller inte till mot Leicester på King Power Stadium, Vardy & Co löser en vinst inför hemmafansen. Spik!

4. Everton – Norwich, 1

Tabelljumbon Norwich har förlorat fem raka matcher i Premier League och har -12 i målskillnad, uppenbarligen räcker de inte till för spel i Premier League och det är tydligt. Det här vinner Everton relativt tryggt här på Goodison Park. Spik!

5. Watford – Newcastle, X2

Det är bara en tidsfråga innan Newcastle, med Saint-Maximin i spetsen vinner en fotbollsmatch i årets Premier League, de har stundtals spelat en riktigt fin fotboll och har i princip varit ett hot för samtliga lag de ställts mot under inledningen. X2 testas!

6. Blackburn – Cardiff, 1X

Formen är allt annat än bra hos detta Cardiff då de förlorat fyra av sina fem senaste matcher och blivit nollade i dem två senaste, annorlunda ser det ut för Blackburn som är obesegrade i fyra raka omgångar. 1X känns därför bra så här på förhand.

7. Birmingham – Preston, 1 2

Preston North End har uppenbarligen vaknat till liv och därför måste tvåan med här i match nummer 7, fyra raka utan en förlust och Birmingham fortsätter att hacka – har förlorat två raka matcher och noterats för sju baklängesmål. Gaffeln klickas in. 

8. Blackpool – Barnsley, 1X2

Ett väldigt ovisst möte mellan två formsvaga lag, som dessutom varit väldigt mycket upp och ner under inledningen, vi plockar med samtliga tecken och tar inga risker – det här kan sluta lite hur som helst!

9. Bristol City – Fulham, X2

Fulham är i grund och botten det bättre laget här och är som bekant även favorit till att plocka en top 2 placering i den här serien i år, det är man på god väg att göra med sin andraplats intakt och därför väljer vi också att klicka in X2 – Bristol City har inte samma höjd i sig.

10. Nottingham – Millwall, 1X

Nottingham noterades för sin första vinst i den senaste omgången och det är en trea vi mycket väl tror kan komma att boosta de inför nästkommande omgångar, nu blickar de uppåt i tabellen och går för ytterligare en trea mot Millwall. Hemmaplansfördelen resulterar därför åtminstone i poäng. 1X!

11. Sheffield United – Derby, 1

Katastrofal inledning för Sheffield United men nu har de äntligen hittat rätt igen och är på väg uppåt i tabellen, de är obesegrade i sex raka matcher och har vunnit två av sina tre senaste i Championship – det blir en ny trea mot Derby på lördag.

12. Stoke – Hull, 1

Toppen mot botten när Stoke och Hull drabbar samman på lördag och här bör spiken vara tillräcklig då Hull är helt odugliga i dagsläget, nästjumbo och då har de dessutom noterats för två raka torsk (1-3 & 2-0). Tydlig skillnad!

13. Swansea – Huddersfield, 1X

Swansea har fått en tuff start på säsongen i Championship men nu börjar det äntligen hända lite grejer, man har undvikit ett nederlag i dem tre senaste omgångarna och går all in för trean på lördag. Det blir minst ett kryss mot ett Huddersfield som föll med 2-0 mot Nottingham senast.

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade ComeOn.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming