speltips tipsmedoss kamil

Lördagskupongen 25/9: En bergsäker dubbel till 2.66x

En ny skräddarsydd kupong från oss här på Tipsmedoss.com, en dubbel med spel från Premier League och La Liga – hos Unibet.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Spel nummer 1: Everton – Norwich (16:00), 1: 

Norwich kommer så småningom att plocka sina första poäng här i Premier League 21/22 men så länge de ser ut som de gör i dagsläget, ser vi ingen som helst anledning till att inte gå emot dem. Tabelljumbo, noll pinnar och 2-14 i målskillnad, siffrorna talar sitt tydliga språk här och då har de dessutom gjort noll mål på bortaplan den här säsongen.

Everton bör därför per automatik ha en god chans att studsa tillbaka efter storförlusten mot Aston Villa, en usel insats i Birmingham förvisso men motståndet är uppenbarligen ett annat på lördag och här på Goodison Park ska man bara vinna. Lite oroväckande att både Richarlison och Calvert-Lewin missar mötet men ersättarna är faktiskt tillräckligt bra för att det hela ska resultera i en trea.

Vi tycker den raka ettan till 1.64x är superintressant i en dubbel, spelvärt enda ner till 1.55 i vår värld i och med status på Norwich – det blir en tredje raka hemmaseger för Everton. 2-0?

Spel nummer 2: Sevilla – Espanyol (18:30), 1:

Att Sevilla är på riktigt den här säsongen råder det som bekant inga som helst tvivel om, det var de redan i fjol när de tog stora och tydliga kliv i rätt riktning under Lopetegui, och då har de alltså bara förstärkt truppen i sommar, och ser ännu mer spännande ut i år.

Vi är helt övertygade om att Sevilla kommer att ge Barcelona en ordentlig match om tredjepriset, i vår värld är Sevilla i dagsläget större favoriter till den positionen och det tycker vi absolut inte är att dra allt för tidigare slutsatser. Defensiven är på plats och offensiven är tillräckligt bra, bara två insläppta under inledningen vilket är bäst i La Liga och ungefär så såg det även ut i fjol – ytterligare ett steg i rätt riktning bara.

Därför känner vi oss trygga med att investera i Sevilla på lördagen, Espanyol är en stark nykomling, den starkaste men att resa till Estadio Sanchez Pizjuan och återvända med poäng är absolut allt annat än en enkel uppgift. Den blir för stor på lördag, och därför blir speltips nummer 2 den raka ettan här som betalar 1.62x – ett fint värde! 2-0?

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet – hos Mr Green

Är du ännu inte kund hos Mr Green? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Everton & Sevilla
Odds: 2.66
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: