speltips tipsmedoss kamil

Speltips Borussia M’gladbach – Borussia Dortmund 25/9: Vi väljer sida

Borussia M'gladbach har fått en tuff start på säsongen och infinner sig först på en 16:e plats i tabellen – ett trevligt motstånd för dagen?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON!

Twitter Facebook

Vilket fall vi fått bevittna från Borussia M'gladbach sida under de senaste två åren, det har gått otroligt snabbt sedan den där fjärdeplatsen säkrades under säsongen 19/20 och i fjol slutade man alltså bara åtta, detta efter att tränaren Rose tidigt deklarerat att han kommer att träna ett annat lag nästa säsong, just Dortmund – där han alltså infinner sig idag.

Och tittar vi närmre på årets tabell så kan vi alltså konstatera att fallet bara fortsatt för Gladbachs del, vi hittar de först på en kvalplats med blott fyra poäng på kontot och då kan man inte riktigt heller skylla på att spelschemat varit det tuffaste. Gladbach har ställts mot Augsburg, Arminia Bielefeld och Union Berlin i dem tre senaste omgånganra och förlorat två av dem, inte alls bra och därför ställer vi fram ett ordentligt frågetecken kring det här lagbygget – klarar de verkligen av att stå emot Håland & Co?

För Borussia Dortmund fortsätter alltså bara att tuffa på i dagsläget, visst en knackig start på säsongen där man bland annat noterades för en förlust mot Bayern i Supercupen, men sedan dess har man vunnit alla matcher, fyra raka vinster är ett faktum inför lördagens möte och då har man dessutom gjort otroliga 13 mål. Dortmund flyger alltså fram och är den självklara utmanaren till Bayern nu när Leipzig tappat fart, och därför ska man per automatik ha goda chanser att besegra Gladbach på lördag.

Bra värde på Dortmund

Viktige Thuram, Doucoure och Lainer är fortfarande borta för Borussia M'gladbachs del men man får åtminstone tillbaka försvararen Ramy Bensebaini från skada och han förväntas kliva direkt in i en elva. En viktig pjäs i detta Gladbach. Hofmann är en annan viktig lirare Gladbach hoppas få tillbaka på lördag, han fanns inte med mot Augsburg senast och kommer testas under matchdagen. Inte alls ett optimalt skadeläge och det är säkerligen en anledning till Gladbachs svaga start, vi kommer dock inte från att de var uddlösa redan i fjol och därför är det möjligtvis en fråga om att coach Adi Hütter inte fått ihop det hela.

För Dortmunds del missar Can, Reyna och Brandt matchen men vi tycker Bellingham, Witsel, Dahoud och Reus, som mittfältet kommer att se ut på lördag, får dessa lirare att inte kännas som allt för stora avbräck, Dortmund har uppenbarligen täckning på dessa positioner och har gått urstarkt även utan dem. Därför är vi inte allt för oroade över det faktum att de missar det här mötet.

Med det sagt så ser vi ingen som helst anledning till att inte investera i Dortmund, formen är bra, Håland fortsätter att ösa in mål och man ställs mot ett av Bundesligas, just nu svagaste gäng. Den raka tvåan till oddset 1.80x är därför riktigt bra, det klickar vi in hos spelbolaget ComeOn som bjuder alla nya kunder på 100 kr i odds bonus – den låser ni upp här! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.80
Bolag: ComeOn (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: