speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Madrid – Villarreal 25/9: Kombinationsspel till 1.85x

Klassisk fight i Madrid under lördagen när Villarreal tittar förbi på Santiago Bernabeu – tuff uppgift väntar Ancelottis lagbygge.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Real Madrid och Villarreal gör upp om tre pinnar på Santiago Bernabeu under lördagen och förutsättningarna är onekligen fina för en underhållande och trevlig duell mellan två lag som alltså fortfarande är obesegrade under 21/22.

Villarreal står dock bara på 7 pinnar i jämförelse med Real Madrids 16, en stor skillnad som grundar sig i Villarreals stora problem i offensiven, Emerys Villarreal hade redan i fjol problem med att avgöra matcher som stod och vägde och ser alltså även i år ut att ha samma typ av problem. Visst fyra baljor mot Elche senast men vi vill fortfarande se Villarreal upprepa den bedriften oftare för att känna att de verkligen är på G, för de har trots allt redan blivit nollade av motstånd som Granada, Espanyol och Mallorca, och det håller inte om man ska vara med och utmana om topplatser i La Liga.

För Real Madrids del flyter det däremot på, och det ordentligt. Man har alltså redan gjort 21(!) mål och det är en minst sagt otrolig siffra, vi får absolut inte glömma att Real Madrid under Zidane allt som oftast vann med uddamålet, det är inte alls längesedan och därför bara otroligt imponerande av Ancelotti så här långt, att han lyckats sätta offensiven så pass snabbt. Samarbetet mellan Benzema och Vinicius förtjänar även det att lyftas, vilka poängmaskiner här under inledningen och ja, det saknas superlativ för att beskriva Benzema just nu – 8 mål och 7 assist på 6 matcher! Bara wow!

Lutar åt Real Madrid i en tät kamp

Det är svårt att blunda för Real Madrids fantastiska siffror under inledningen och de siffrorna måste vi bara ta hänsyn till när vi gräver ett fram speltips från Madrid under lördagen. Att de är Spaniens bästa klubb just nu råder det inga som helst tvivel om, även fastän defensiven varit långt från 100-procentig – det har offensiven uppenbarligen vägt upp. 6-1 senast mot Mallorca exempelvis.

Nu förväntar vi oss dock inte alls samma typ av siffror här i Madrid under lördagen, Villarreal har som sagt en fin defensiv och kommer att kunna stå emot Real Madrid, trots spel på bortaplan. Sen tror vi däremot inte de står emot under 90 minuter, Benzema kommer på ett eller annat sätt att finna sina lösningar här med hjälp av Vini, och addera därtill att Hazard, som sett piggare ut kommer att inleda matchen från start. Det tror vi kommer att fälla avgörandet för utfallet i lördagens möte, för vi kommer inte från att Real Madrid har mer klass på banan.

Att Real Madrid vinner + under 4.5 mål i matchen tycker vi därför är ett supervasst spel härifrån, 1-0, 2-0 eller 2-1 är resultaten vi tror på så här på förhand och därför blir det också vårt speltips från Santiago Bernabeu. Kombinationsspelet betalar fina 1.85 gånger degen hos spelbolaget CampoBet. Lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 4.5 mål i matchen
Odds: 1.85
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: