speltips tipsmedoss kamil

Speltips Greuther Fürth – Bayern München 24/9: Odds från Bundesliga

Speltips, odds och allt inför fredagens möte mellan Greuther Fürth och Bayern München den 24 september. Matchstart: 20:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Bundesliga omgång 6 rullar igång under fredagskvällen där vi högst troligt har en ensidig historia framför oss, det är botten mot toppen som gäller när Greuther Furth och Bayern Munchen drabbar samman i Furth och skillnaden är alltså total, Bayern på 13 pinnar, hemmalaget på 1.

En pinne efter fem spelade omgångar alltså, situationen är redan allvarlig och då kan heller inte Greuther Furth skylla på ett tufft spelschema då det snarare varit motsatsen. Stuttgart, Arminia Bielefeld, Mainz, Wolfsburg och Hertha Berlin är dem fem lagen Greuther Furth har ställts mot under inledningen och vi kommer inte från att det är ett väldigt generöst spelschema för en nykomling, trots detta har laget alltså släppt in otroliga 13 mål (5 mot Stuttgart och 3 mot Mainz bland annat), vilket givetvis är en aning alarmerande inför mötet mot Bayern på fredag.

Bayern Munchen fortsätter samtidigt att vinna matcher och sker inget mirakel så kommer man givetvis att vinna igen på fredag, de är som bekant steget större än samtliga lag i Bundesliga och extra mycket den här säsongen då man plockat in Sabitzer och Upamecano från Leipzig. Otroliga Bayern, de nedmonterar sina konkurrenter och bara kör, och det hela har resulterat i att man nu står på 13 poäng av 15 möjliga, med målskillnaden 20-4(!). 4 mål per match alltså. 

Rutinseger!

Värdet är såklart helt ointressant på 1×2-marknaden men även på asianmarknaden då ett odds först blir intressant vid -3, vi tycker inte alls den linan är spännande då vi har en känsla av att fredagens möte mycket väl kan komma att bli en klassisk rutinseger från Bayerns håll. De lirar trots allt Champions League nästa vecka och det är som bekant ett tufft matchande, därför finns det ingen som helst anledning att gå för fjärde eller femte mål, utan vi ser snarare ett Bayern som bara gör jobbet här.

Vi ska även nämna att Bayern Munchen ”bara” har gjort fem mål på bortaplan, det är främst målproduktionen på Allianz Arena som sticker ut och addera därtill att Greuther Furth spelat tre av sina fem inledande fighter på just bortaplan, och det är just på resande fot som Greuther Furth släppt in alla dessa mål, 10 av 13 mer exakt.

Vi kan se 4-0 till Bayern framför oss här, men har svårt att se att Bayern vinner med 5-0, eller att det ens blir så många mål, därför kommer vi att klicka in under 4.5 mål i matchen till godkända 1.75 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport. 0-4? 1-3? Rutinseger är som sagt att vänta. Stort lycka till ifall ni hakar på!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 4.5 mål i matchen
Odds: 1.75
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: