speltips tipsmedoss kamil

Speltips Cadiz – FC Barcelona 23/9: Ett pressat bortagäng

Enligt Mundo Deportivo är Koeman bara ett poängtapp från att få foten – spännande förutsättningar inför torsdagens möte i Cadiz.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Bara 1-1 på hemmaplan mot Granada senast, en match som FC Barcelona dessutom var på väg att förlora och det krävdes alltså ett mål först i den 90:e matchminuten för att Barca skulle få inkassera poäng. Inte alls optimalt givetvis, och inte konstigt är det heller att det blåser hejvilt kring klubben när det varken ser bra ut på banan, eller utanför. Och enligt rapporter från Spanien är det alltså så allvarligt att Koeman riskerar att få sparken efter torsdagens möte.

Och det är väl ändå en aning förvånande tycker vi, visst spelar Barca inte bra i dagsläget men det är inga katastrofala resultat man bjudit på under inledningen. De är fortfarande obesegrade i La Liga och kommer att vara med i toppen, det är vår fasta övertygelse. Sen att spelet ser svajigt ut inledningsvis är inte direkt förvånande, hela laget har kretsat kring Messi i många år och det kommer att ta lite tid att anpassa sig, det är absolut inget konstigt med det. Vi räknar med att det kommer att se bättre och bättre ut för varje omgång som spelas.

Det är dock bara att konstatera att Barcelona är ett sämre lag i år än i fjol, så är det och Champions League kommer man därför inte att vinna och här i La Liga förväntar vi oss att både Real Madrid och Atletico Madrid ligger före efter 38 spelade omgångar. Möjligtvis även Sevilla som fortsatt ser väldigt fina ut. Sen räknar vi med att gapet ner till dem andra lagen kommer att vara stort, i vår värld är varken Real Sociedad, Villarreal eller Athletic Bilbao där riktigt än utan skillnaden är fortfarande väldigt stor – där behöver Barcelona ännu inte oroa sig.

Cadiz har inget att förlora

Cadiz stod för en otrolig första-säsong i La Liga i fjol när de landade in på en 12:e plats i tabellen som nykomling, det är otroligt bra och ska absolut inte underskattas, La Liga är en tuff serie att återvända till och det är därför en jäkla bedrift. Dessutom en tydlig indikation på att saker och ting går rätt till i föreningen.

Har då lilla Cadiz en chans att fälla Barcelona på torsdag? Uppenbarligen ja, för det gjorde man redan i fjol när man slog Barca med 2-1 här i Cadiz (dessutom löste man krysset på Camp Nou), addera dessutom därtill att Cadiz besegrade Real Madrid på bortaplan två månader tidigare. Och med dem resultaten i ryggen kommer givetvis Cadiz att gå för det på torsdag, de har inget att förlora och ställs mot ett försämrat FC Barcelona utan Lionel Messi, därför utgår vi från att man lirar den här matchen med största möjliga självförtroende.

Och det tror vi resulterar i ett Cadiz-mål på torsdag, de har gjort mål i fyra av fem matcher under inledningen och står på totalt sex mål. BLGM – Ja blir därför vårt speltips från Estadio Nuevo Mirandilla – det klickas in till godkända 1.71 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. 1-1/2?

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till mitt i veckan-omgången

Ligafotboll för hela slanten! Hämta hem 100 kr i freebet hos Expekt.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.71
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: