speltips tipsmedoss kamil

Speltips AS Roma – Udinese 23/9: Odds och rek från Serie A

Speltips, odds och allt inför torsdagens möte mellan Roma och Udinese den 23 september. Matchstart: 20:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Mourinhos AS Roma är i fokus när vi gräver fram ett speltips från Serie A under torsdagen och det är ett Roma som här närmst föll mot Hellas Verona och som därför är ute efter att studsa tillbaka – och i sin tur ta upp jakten på Inter, Napoli och AC Milan, bland annat.

Roma ligger som bekant fortsatt bra till i tabellen då de inledde säsongen med att vinna sina tre inledande fighter, bara ett poängtapp alltså, det mot Hellas senast och därför har man alla anledningar att fortfarande tro på att man åtminstone kan involvera sig i en strid här om topplatser inledningsvis, att finnas med där uppe kan alltid få upp tron och boosta prestationen ytterligare och därför är det oerhört viktigt att vinna på torsdag, trots att säsongen alltså är ung.

Och motståndet tycker vi trots allt är generöst här i omgång 5, visst Udinese har kryssat mot Juve (ett svagt Juve) och står på två segrar efter fyra spelade omgångar, men källan till de två trepoängarna är möten mot Spezia och Venezia, lag som kommer att få det kämpigt i Serie A i år. När väl svårighetsgraden höjdes i omgången efter så föll Udinese mot Napoli med hela 4-0 på hemmaplan, därför räknar vi med att Udinese upplever problem här på Stadio Olimpico på torsdag.

Sprudlande offensiv

Det hör inte direkt till vanligheterna i ett Mourinho-lag men tittar vi närmre på Romas siffror under inledningen, så är det bara att konstatera att det sett riktigt bra ut i offensiv väg, 16 fullträffar på de 5 senaste matcherna är en tydlig indikation på det och addera därtill att Pellegrini, Veretout, Abraham och El Shaarawy alla producerar poäng i princip i varje match. Man har flera målskyttar alltså, när inte Pellegrini steppar fram så gör Abraham det, och när Veretout inte lyckas så gör El Shaarawy det istället. Den konkurrenssituationen kommer göra Roma bättre, det är vi helt övertygade om.

I och med att Roma gör så mycket mål, agerar hemmalag i den här matchen och ställs mot ett gäng som närmst föll med 4-0, så kan vi inte låta bli en investering i Roma och asianmarknaden. Dessutom bör vi få se en reaktion från Romas sida efter förlusten senast‚ den borde få de att tända till här.

Vi räknar alltså med att få se en tvåmålsseger här under torsdagen och testar därför Roma (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till mycket fina 2.05 gånger degen. Oddset finner ni hos 888sport som ger er 100 kr i odds bonus. ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: