speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Madrid – Mallorca 22/9: Trygg hemmaseger är att vänta

Real Madrid genomför sin andra 90-minutare sedan återkomsten till Santiago Bernabeu. Storseger senast, upprepar de bedriften på onsdag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Real Madrid toppar tabellen i La Liga efter fem spelade omgångar och till stor del så har man Benzema och Vinicius Jr att tacka för den bedriften, att de burit Real Madrid under inledningen är ingen överdrift att påstå, speciellt eftersom att defensiven vikit sig vid ett par tillfällen, det är fransmannen och brassen som uppenbarligen ska göra det för Real Madrid, och växlar dessutom Hazard upp, ja då kan det faktiskt bli en bra säsong – La Liga och CdR är målsättningen i dagsläget.

Och precis som vi nämner i ingressen så har Real Madrid äntligen återvänt till Santiago Bernabeu igen efter en lång tid, det är en faktor att ta hänsyn till givetvis, man spelade på Alfredo di Stefano under en lång tid och inledde även årets La Liga genom att spela tre bortamatcher i följd, på onsdag återvänder man till Santiago Bernabeu blott för andra gången på över 16 månader och med fansen i ryggen så har vi väldigt svårt att se att Real ska kunna tappa poäng mot nykomlingen Mallorca.

All respekt för Mallorca, som inlett säsongen strålande – sett till deras kapacitet – men här i Madrid ska de inte ha allt för mycket att säga till om, visst två segrar, två kryss och en förlust så här inledningsvis, men nu så höjs svårighetsgraden minst två snäpp och vi såg bland annat hur tufft Mallorca hade det på San Mames för lite mer än en vecka sedan, onsdagens uppgift är tuffare och därför bör det hela resultera i att Mallorca förlorar.

Odds från asianmarknaden

Tittar vi närmre på hur Real Madrid och Mallorca presterat mot varandra under de senaste åren så är skillnaden oerhört tydlig, Real Madrid städar vanligtvis av Mallorca relativt tryggt här på hemmaplan och har mer exakt inkasserat fem raka segrar mot det här gänget på Santiago Bernabeu – fyra av dessa fem matcher har man vunnit med fler än ett mål.

Och vi kommer högst troligt att få se samma typ av utfall i onsdagens möte, dvs. att ett formstarkt Real Madrid städar undan Mallorca med minst två baljor här och därför är också asianmarknaden intressant. Fortsatt ett intressant värde på -1.5-linan, vilket trots allt är överraskande. Vi trodde snarare linan skulle bli intressant först vid -2.5.

Real Madrid (-1.5 asian handicap) till oddset 1.727x hos spelbolaget 888sport är alldeles för bra för att låta bli, det blir därför även vårt speltips härifrån. Det känns superbra så här på förhand då Vinicius och Benzema fortsätter att prestera, Hazard lär även han starta och Kroos är tillbaka från skada. 2/3-0? Stort lycka till vid rygg. Vamos!

RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.727
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: