speltips tipsmedoss kamil

Speltips AC Milan – Venezia 22/9: Klasskillnad på Giuseppe Meazza

Det är toppen mot botten som gäller när AC Milan och Venezia drabbar samman på onsdag – trygg hemmaseger är att vänta.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

AC Milan ser fortsatt väldigt stabila och pålitliga ut i Serie A och har gjort detta sedan egentligen Zlatan kom tillbaka till klubben för ungefär 17 månader sedan och med det påstår vi inte att de är givna titelkandidater, för det är inte AC Milan i vår värld men de ser åtminstone ut att ha etablerat sig bland de fyra främsta i den här serien och det är trots allt en snabb resa tillbaka till toppen i Italien. Vi trodde åtminstone den resan skulle vara längre.

Milan infinner sig i skrivande stund på en delad andraplats med Inter och har två poäng upp till Napoli som gått rent, man är alltså i allra högsta grad med i toppen och det ska även nämnas att man redan avvärjt Lazio med trygga 2-0 på hemmaplan, samt att man fick med sig en pinne från Turin mot Juve senast. Mot Cagliari satte man dessutom dit fyra baljor och därför konstaterar vi att Milan mår superbra inför onsdagens möte mot Venezia.

Men annorlunda ser det alltså ut för Venezia, som kommer att få det väldigt kämpigt i år. Vi tror alltså på ett urtåg ur Serie A direkt och det är vi nog inte ensamma med att tro, det här gänget känns alldeles för tunt för att klara av det här. Möjligtvis hade en bra start kunnat löst biffen i slutändan men när man även misslyckas på den fronten, ja då finns det inte direkt mycket som talar för att man kommer att fixa ett nytt kontrakt. Här närmst åkte Venezia dessutom på en ordentlig smäll mot Spezia när avgörandet från Spezia kom först i den 94:e matchminuten, det sänkte Venezia-spelarna kraftigt och gör därför AC Milan 1-0 tidigt på onsdag, ja då blir det här nog en lugn resa för Kessie & Co.

AC Milan studsar tillbaka

Nu är skadeläget i AC Milan-lägret inte är direkt optimalt och Pioli är helt beroende att få tillbaka alla dessa lirare (vi ska nämna de strax) om hans Milan på allvar ska kunna göra upp mot Porto, Atletico Madrid och Liverpool om ett avancemang till slutspelet i Champions League, samtidigt som AC Milan då ska gå för en top 4 placering här i Serie A. Kjaer, Zlatan, Krunic, Messias, Bakayoko och Calabria är samtliga out på onsdag och Giroud är fortsatt ett frågetecken, i skrivande stund så verkar det dock som att fransmannen är spelredo men det återstår alltså att se under morgondagen.

Detta skadeläge är som sagt inte optimalt, det är viktigt med bredd när mycket fotboll ska spelas, men vi tycker samtidigt det inte ska påverka AC Milan allt för mycket när de ställs mot ett motstånd av Venezias kaliber på hemmaplan. Venezia har det tufft, och saknar spets i offensiven, och därför blir Kjaer per automatik inget större avbräck, samtidigt kommer alltså Tonali, Kessie, Saelemaekers, Diaz, Leao och Rebic samtliga till spel här, de som startade mot Juve senast och därför bör man ändå kunna städa undan Venezia relativt tryggt tycker vi.

Vi väljer att klicka in AC Milan och gör alltså detta på asianmarknaden, och mer exakt är det linan -1.5 vi är intresserade av – spelet klickas in till godkända 1.70 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet. 2-0? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till mitt i veckan-omgången

Ligafotboll för hela slanten! Hämta hem 100 kr i freebet hos Expekt.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.70
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: