europatipset tips

Europatipset 22/9: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 38. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 38 med fotboll från EFL Cup, Allsvenskan, Serie A, La Liga och Ligue 1! Mitt i veckan-omgång ute i Europa där vi bjuds på ett flertal spännande fighter, bland annat gör Sevilla och Valencia upp nere i Andalusien och för Malmö FF väntar en tuff fight uppe i Borås – det och mycket mer på veckans kupong! Hela analysen och vårt spelförslag finner ni i vanlig ordning här nedanför, lycka till!

europatipset vecka 38

 TILL EUROPATIPSET!

1. Chelsea – Aston Villa, 1X

Tuchel kan komma att rotera kraftigt i onsdagens EFL Cup-möte mot Aston Villa, vi flaggar därför för ett eventuellt kryss i match nummer 1 då Aston Villa såg väldigt bra ut mot Chelsea i ligaspelet för mindre än två veckor sedan – en match som hade kunnat sluta annorlunda om inte Mendy hade bjudit på en insats av världsklass. 1X!

2. Manchester United – West Ham, 1X

De gör upp igen, bara några dagar senare och här på Old Trafford räknar vi ändå med att Manchester United undviker ett nederlag, de drog det längsta strået i London och bör, trots en del rotation i laget göra det igen här på onsdag. Glöm inte att West Ham även de lirar ute i Europa, Moyes kommer även han att lufta! 1X.

3. Millwall – Leciester, X2

Ett Leicester ur slag, men på onsdag sänks svårighetsgraden några snäpp när Millwall står för motståndet, en tät drabbning så här på förhand i och med att Leicester agerar bortalag, men i slutändan så räknar vi med att Rodgers lagbygge undviker ett nederlag. Skillnaden är trots allt stor – X2 känns bra!

4. Wolverhampton – Tottenham, 1X2

Vi tycker inte skillnaden är allt för stor mellan dessa två lag och här i EFL Cup är det dessutom alltid mer oklart kring vilka lirare som kommer att finnas med från start och inte, därför väljer vi att involvera alla tecken här när Wolves och Tottenham gör upp på Molineux Ground – en match som kan sluta lite hur som helst. 1X2!

5. Djurgårdens IF – Degerfors, 1

Degerfors har förlorat fyra raka matcher i Allsvenskan och dessutom mot motstånd som huserar längre ner i tabellen, Sirius och Mjällby bland annat, men även Kalmar och Malmö FF och därför är vi helt övertygade om att även Djurgårdens IF drar det längsta strået här på hemmaplan. Tydlig skillnad och given spik!

6. Elfsborg – Malmö FF, 2

Elfsborg stod för en riktig plattmatch i söndags när de föll mot Östersund med 3-1, ett resultat vi mycket väl tror kan komma att bli början på en lite tyngre period där man faller bort från toppstriden. Tvåan är ett härligt drag till runt 50%, och vi räknar med att gästerna spänner musklerna.

7. Sirius – IFK Norrköping, X2

Två formstarka lag i Sirius och Norrköping och därför också en tät drabbning på Studenternas så här på förhand, höjden är dock bättre hos gästerna och just en insats av den bättre kalibern räknar vi med att Peking har i sig just nu – med Europa-platsen inom räckhåll. X2!

8. Örebro – Östersund, 1

Ångestmöte deluxe! Östersund plockade en efterlängtad seger i söndags men faller tillbaka till förlustspåret på onsdag, Örebros sista chans det här och hemmaplansfördelen tror vi blir avgörande. Ettan är ett härligt drag till runt 45% – en liten chansning, men ibland är det nödvändigt!

9. Cagliari – Empoli, 1X

Cagliari står fortfarande på noll vinster efter fyra spelade omgångar men här bör man ändå ha en god chans att vinna, Empoli har förlorat tre av fyra matcher och är ett lag för botten den här säsongen. 1X bör kunna sätta – känns hyfsat tryggt i alla fall!

10. Espanyol – Alaves, 1 2

Espanyol kom tillbaka starkt mot Real Betis nere i Sevilla i helgen och har två bra insatser i sig på raken nu, det är dock fortsatt ett väldigt ovisst möte vi har framför oss och vi kan absolut inte räkna bort Alaves, båda står lagen står dessutom fortfarande på noll vinster. Därför är gaffeln superintressant – otroligt värde på gästerna.

11. Sevilla – Valencia, 1X

Tuff smäll för Valencia i söndags där Real Madrid vände och vann väldigt sent senast och det är en insats vi mycket väl tror kan stanna kvar ett litet tag men även sätta sig. Addera därtill att Sevilla besegrat Valencia i fyra raka matcher och släppt in noll mål. Ett fint övertag så här på förhand – 1X känns därför bra här nere i Andalusien.

12. Angers – Marseille, 1X

Vi väljer att gå emot favoriten Marseille och tror att de får uppelva en svettig kväll här i Angers under onsdagen, Angers är bra och ska absolut inte underskattas här på hemmaplan. 1X är ett härligt drag i match nummer 12.

13. Lorient – Nice, 2

Tuff uppgift väntar för Nice på onsdag men de har trots allt fått en väldigt fin start på säsongen och därför tycker vi tvåan är ett bra drag till runt 50%. En liten chansning, helt klart men Nice har det i sig – de har inkasserat 10 poäng på dem 4 senaste omgångarna.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming