speltips tipsmedoss kamil

Onsdagskupongen 22/9: En bergsäker dubbel till 2.09x

En ny skräddarsydd kupong från oss här på Tipsmedoss.com, en dubbel med spel från Serie A och La Liga – hos Unibet.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Spel nummer 1: Spezia – Juventus, 2: 

Spezia har förlorat tre av sina fyra inledande matcher och infinner sig före Juventus i Serie A-tabellen, det säger väl egentligen allt om status, och inledning på Juves säsong. En negativ trend Juve MÅSTE bryta på onsdag annars riskerar man att infinna sig uppåt mot 13 poäng efter tabellettan Napoli – redan efter fem spelade omgångar. Overkligt!

Det är dags att växla upp Juve, och motståndet är trots allt väldigt generöst den här onsdagen, Lazio slog det här motståndet med 6-1 för ett par veckor sedan och Udinese gjorde jobbet mot Spezia på bortaplan (0-1), därför har vi väldigt svårt att se att Juve, i det här läget, ska misslyckas med samma bedrift – måstematch!

Mittbacken Erlic missar matchen för Udineses del, samtidigt som Arthur och Jorge är out för Juve. Chiesa är dock tillbaka och förväntas få fler minuter än i mötet mot Milan. Superviktig detalj för Juve. Den raka tvåan blir därför speltips nummer 1 i den här dubbeln. 0-2? 

Spel nummer 1: Villarreal – Elche CF, 1: 

Villarreal upplever fortsatt svårigheter när det kommer till att avgöra fotbollsmatcher som står och väger, en trend som uppenbarade sig redan i fjol – och som alltså fortsatt här under inledningen. Fyra matcher har resulterat i fyra kryss där det har varit upp och ner väldigt mycket, både positivt och negativt men offensiven behöver man onekligen få fart på – det råder det inga som helst tvivel om.

Men det som sticker ut kring Villarreal under inledningen är det faktum att de spelat tre av fyra matcher på bortaplan, dessutom tre raka bortamatcher vilket får oss att tro på att man möjligtvis kan få effekt på saker och ting när man återvänder till El Madrigal på onsdag, hemmapubliken kommer att vara på plats och det bör kunna ge spelarna en extra kraft – tillräckligt för att det ska räcka till en vinst mot ett motstånd av Elches kaliber.

Nu har Elche förvisso fått en pigg start på säsongen, resultatraden 1-3-1 vittnar om jämna insatser under inledningen, och ett Villarreal som spelar oavgjort ofta talar onekligen för en ny tät drabbning. Vi räknar dock med att få se en annorlunda approach från hemmalaget, en betydligt offensivare och det tror vi fäller avgörandet för utfallet på El Madrigal. Den raka ettan blir därför speltips nummer 2.

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet – hos Mr Green

Är du ännu inte kund hos Mr Green? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Juventus & Villarreal
Odds: 2.09
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: