speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester United – Aston Villa 25/9: Målspel från Old Trafford

Två 13:30-fighter under lördagen, Manchester United och Aston Villa gör upp om tre poäng i skuggan av Chelsea – Manchester City.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Manchester United tuffar som bekant på i Premier League och entrar lördagens möte mot Aston Villa med tre raka segrar i ryggen, därför absolut ingen överraskning att man målas upp som stora favoriter i den här matchen, utan United med Ronaldo i spetsen är uppenbarligen livsfarliga och får dessutom den där extra attityden United saknat under de senaste åren.

Men varje match är som bekant tuff i den här serien, Aston Villa ska absolut inte underskattas här utan de kommer närmst från en 3-0-seger över Everton och är uppenbarligen fortsatt ett riktigt bra fotbollslag, trots att Grealish lämnat. Man stod som bekant för ett fint fönster i sommar och därför räknar vi med att man finns med där uppe bland top 10 främsta och lyckas man etablera sig där, så är det onekligen riktigt bra jobbat för en klubb som tog steget upp för bara två år sedan.

Att Aston Villa är kapabla till att såra Manchester United rådet det därför inga som helst tvivel om, åtminstone inte i vår värld då vi även tycker Uniteds defensiv inte ser helt 100-procentig ut. Faktum är att United bara lyckats hålla nollan intakt vid ett tillfälle under inledningen på 21/22, man har med andra ord släppt in minst ett mål, i sex av sju matcher och den siffran tycker vi faktiskt sammanfattar det hela bra. Målmarknaden är därför intressant inför den här bataljen.

Båda lagen gör mål

Marcus Rashford och Amad Diallo kommer garanterat att missa lördagens möte samtidigt som Edinson Cavani är ett frågetecken, uruguayanen kan komma att bli spelklar men det återstår som sagt att se. För Aston Villas del missar Tuanzebe, Trezeguet, Keinan Davis och Morgan Sanson matchen, Targett, McGinn och Bailey är samtliga ett frågetecken men det sägs att McGinn ska vara spelklar vilket är oerhört viktigt och kanske till och med helt avgörande för Aston Villas del.

Med det sagt så håller vi fortsatt kvar vid vår linje och är helt övertygade om att både Manchester United och Aston Villa hamnar i målprotokollet på lördag, samma möte slutade 2-1 i fjol och den andra matchen lagen emellan slutade 3-1, och det vore inte allt för överraskande om vi får se samma resultat på lördag. Aston Villas målskillnad (8-7) talar även den för målspelet, bra offensiv men mindre bra defensiv under inledningen.

Vi klickar in BLGM – ja till fina 1.84 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. Missa inte att spelbolaget bjuder alla nya kunder på 100 kr i odds bonus – den låser ni upp här nedanför. Och stort lycka till ifall ni hakar på!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till mitt i veckan-omgången

Ligafotboll för hela slanten! Hämta hem 100 kr i freebet hos Expekt.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.84
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: