speltips tipsmedoss kamil

Speltips Chelsea – Manchester City 25/9: Toppfight på Stamford Bridge

En tungviktare mellan två lag av den yttersta kalibern, Chelsea och Manchester City drabbar samman i London. Speltipset har vi.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Ett kärt återseende är det tal om inför lördagens möte på Stamford Bridge men möjligtvis lite kärare för Chelsea som besegrat Manchester City i tre raka matcher, i Champions League-finalen senast, 2-1 på Etihad Stadium i ligaspelet i fjol och 1-0 på Wembley Stadium i FA Cup-semifinalen, ett psykologiskt övertag? Helt klart att det spelar roll, dessutom ser Chelsea bara bättre och bättre ut för varje vecka som passerar och därför kommer det att krävas en 100-procentig insats här från Citys sida om det här ska resultera i en trepoängare, så är det.

Tittar vi närmre på hur Chelsea presterat under inledningen så är det bara att konstatera att de varit otroliga, ett insläppt mål efter fem spelade omgångar och dessutom 12 gjorda framåt, en fantastisk resultatrad och målskillnad som tydligt signalerar att Chelsea kommer att vara med och göra upp om ett ligaguldet när vi närmar oss omgång 38.

Manchester City däremot har haft sina problem under inledningen, visst en storseger över Norwich och Arsenal, men vi kommer samtidigt inte från att det ofta låser sig för City när de ställs mot lag som har en bra defensiv, de lider alltså fortfarande av att inte ha den där självklara nian och här mot Chelsea kommer det därför att bli kämpigt. Faktum är att City bara gjort ett mål på Chelsea sett till de tre senaste matcherna, därför är det alltså allt annat än en självklarhet att City lyckas sätta dit en balja på lördag.

Fördel Chelsea i vår värld

Laporte och Stones ser inte ut att komma till spel på lördag vilket innebär att Pep högst troligt ställer fram Dias och Ake, ett stabilt mittbackspar men det finns samtidigt frågetecken, City släppte trots allt in tre baljor mot Leipzig och det är en aning oroande. Det ska dock nämnas att City bara släppt in ett mål i Premier League så här långt – precis som Chelsea. Utöver Laporte och Stone ser Zinchenko och Gundogan ut att missa matchen.

För Chelseas del ser Mendy ut att ha återhämtat sig men det är fortfarande oklart om han kommer att starta den här matchen, givetvis en viktig detalj och eventuellt en helt avgörande sådan men vi utgår från att han lirar. Utöver honom ser Mount och Pulisic ut att missa mötet.

Med det sagt så tror vi stenhårt på detta Chelsea på lördag, vi tycker Chelsea som kollektiv är betydligt bättre och mer välfungerande i dagsläget och mittfältet, med Kovacic, Kante och Jorginho är bara fantastiskt, den lagdelen tror vi kommer att bli avgörande för utfallet här på Stamford Bridge.

Och därför måste helt enkelt den raka ettan till otroliga 2.70x bara testas här, hemmaplansfördelen, dagsformen och det psykologiska övertaget Chelsea ändå har, är tre väldigt tunga faktorer som bör få det hela att resultera i en hemmaseger – med hjälp av Lukakus tyngt når man hela vägen. Ni finner oddset hos spelbolaget 888sport! Lycka till. 

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.70
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: