europatipset tips

Europatipset 26/9: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 38. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 38 med fotboll från Premier League, Allsvenskan, Serie A, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga! Samtliga toppligor finns med på kupongen alltså, där PL och Serie A sticker ut med Arsenal – Tottenham & Lazio – Roma! Men som alltid mycket annat fint, vi står i vanlig ordning för en stor analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher, stort lycka till!

spelförslag europatipset

 TILL EUROPATIPSET!

1. Arsenal – Tottenham, 1X

Lutar åt Arsenal här i vår värld då formen är bättre med tre raka segrar (två i PL och en i EFL Cup), inte alls samma trend hos Tottenham som misslyckats med att vinna sina fyra senaste matcher. Dessutom hemmaplansfördel för Arsenal, får med sig minst ett kryss! 1X.

2. Southampton – Wolverhampton, 1 2

Southampton har spelat oavgjort i fyra raka matcher och mot motstånd från helt olika hyllor, Manchester City, Sheffield United och bland annat Newcastle, Southampton är uppenbarligen svåra att sätta fingret på och därför säger känslan att söndagens fight kan sluta lite hur som helst. Gaffeln blir vårt val.

3. Häcken – Hammarby, 1X

Häcken har inte förlorat en hemmamatch sedan den 12 maj och därför kommer det även att bli tufft för Hammarby på söndag, vi tycker heller inte Hammarby imponerat utan de hade tur mot Varberg senast och innan dess föll man mot Djurgården med 4-1. Häcken löser minst ett kryss mot det här motståndet.

4. Mjällby – Elfsborg, 1X

Tufft psykologiskt läge för Elfsborg som först som bekant föll mot Östersund med 3-1 och sedan mot Malmö FF under onsdagen (0-1), nu har man helt plötsligt fem poäng upp till Djurgården och eventuellt sju till AIK. Det är tufft att samla sig och fortsätta köra – det blir ett nytt poängtapp på söndag. 1X!

5. Norrköping – Varberg, 1X

Fin form på Varberg just nu och vore det inte för en urusel linjedomaren hade man även haft med sig poäng mot Hammarby från Tele2 – nio raka matcher utan en förlust innan dess. Peking har dock växlat upp och gjort och sju mål på dem två senaste omgångarna, ettan placeras ut först men krysset är superintressant – måste med här!

6. Östersund – Djurgården, 2

Östersund återvände till förlustspåret direkt efter vinsten över Elfsborg och gjorde detta genom att förlora mot ett annat krisgäng, Örebro SK. Vi räknar därför med att DIF städar undan Östersund relativt tryggt i det här skedet av säsongen. Spik.

7. Lazio – Roma, 1X2

Romderby under inledningen på säsongen och dessutom efter att både Lazio och Roma visat flera sidor av dem själva, vi tar inga risker här utan plockar direkt med alla tecken i söndagens höjdarmatch. Det här kan sluta lite hur som helst.

8. Empoli – Bologna, X2

Bologna tycker vi ser spännande ut och de är stabila med blott ett nederlag fem omgångar in, visst storförlust mot Inter men det är bara att lägga den åt sidan och gå vidare, vilket man redan gjort och därför plockar man poäng mot Empoli också. X2!

9. Udinese – Fiorentina, 2

Visst är det en liten risk att spika Fiorentina men vi tycker de visade upp ett imponerande register under första 45 mot Inter, stabila. Små detaljer avgjorde sedan utfallet i den matchen men vi tycker de är på väg i rätt riktning, ett Udinese ska man därför kunna besegra här på bortaplan – tvåan till 42% är ett härligt drag!

10. Barcelona – Levante, 1

Levante står fortfarande på noll vinster efter sex spelade omgångar och då räcker man helt inte till mot Barcelona på Camp Nou, visst har de kryssat en del, men det är mot motstånd som Elche och Vallecano, samtidigt förluster mot Celta och Sociedad – det här vinner Barcelona relativt tryggt.

11. Real Betis – Getafe, 1X

Nattsvart i Getafe-lägret efter förlusten mot Atletico Madrid senast, sex förluster av sex möjliga och ja, vi har svårt att se ljuset i tunneln här, Getafe underpresterar kraftigt och gör inga mål – Real Betis plockar därför minst ett poäng på söndag.

12. Marseille – Lens, 1X

Tät drabbning så här på förhand men Marseille har övertygat och visat att de har ett avgörande i sig, i just täta och jämna drabbningar. Resultatraden 4-2-0 (+7) talar sitt tydliga språk och därför väljer vi deras sida här på hemmaplan. 1X känns tryggt!

13. Bochum – Stuttgart, 2

Lite Fiorentina-vibbar över det här mötet, det finns en risk att Stuttgart tappar poäng men vi tycker samtidigt tvåan till runt 46% är ett härligt dag eftersom att Bochum förlorat fyra raka matcher – senast 7-0 mot Bayern München dessutom. Dags att vända på den svaga formen, Stuttgart – spik!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming