speltips tipsmedoss kamil

Söndagskupongen 26/9: En bergsäker dubbel till 2.51x

En ny skräddarsydd kupong från oss här på Tipsmedoss.com, en dubbel med spel från La Liga och Serie A – hos Unibet.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Spel nummer 1: Barcelona – Levante (16:15), 1: 

Att FC Barcelona har det kämpigt i dagsläget råder det inga som helst tvivel om och tittar vi närmre på hur de faktiskt presterat så är det allt annat än imponerande resultat som uppenbarar sig framför en. Tre poängtapp på de fyra senaste omgångarna i La Liga samt storförlust mot Bayern München i Champions League (dessutom på Camp Nou), vilket betyder att Barca bara vunnit en av sina fem senaste matcher inför söndagens möte.

En ovanlig situation för FC Barcelona alltså, det är en ny tid utan Lionel Messi och det är bara att konstatera att man är betydligt sämre, men det är fortfarande FC Barcelona vi har framför oss här och truppen är ju som bekant fortsatt tillräckligt bra för att utmana Real Madrid och Atletico Madrid om ett ligaguld, så är det och därför kommer Barca så småningom att komma igång, det är vår fasta övertygelse.

Att det blir tre pinnar mot Levante är vi därför övertygade om, man är tillbaka på Camp Nou och ställs mot ett gäng som fortfarande står på noll vinster efter att bland annat ha ställts mot Celta Vigo, Elche, Rayo Vallecano och Cadiz. Det är alldeles för dåligt från Levantes sida och därför räknar vi som sagt med att man förlorar på söndag. Vi klickar in den raka ettan som blir speltips nummer 1 i den här dubbeln. 

Spel nummer 2: Napoli – Cagliari (20:45), 1 (-1.5 asian handicap):

Napoli har fått en fantastisk start på säsongen i Serie A och jagar på söndag sin sjunde(!) raka seger här i ligaspelet, man har med andra ord vunnit alla matcher och har trots allt redan ställts mot Juve, det är imponerande och en tydlig signal från Napolis sida – de går för ett ligaguld och vi räknar absolut inte bort dem i den jakten.

Juve är som bekant sämre i år och Inter har även de blivit försämrade sett till fjolåret, vi tycker även Napoli är snäppet vassare än AC Milan vilket alltså betyder att Napoli har alla anledningar att gå för det hela. Speciellt med den här starten i ryggen, för det är inte bara vinsterna som sticker ut här under inledningen, utan även offensiven och försvarsspelet. Napoli har gjort otroliga 14 mål och släppt in 2, det är minst sagt fina siffror som får oss att tro på att Cagliari får det kämpigt på söndag.

För tittar vi närmre på hur Cagliari uppträtt under inledningen så är det bara att konstatera att det ser mörkt ut för deras del, noll vinster fem omgångar in och dessutom 13 insläppta baljor, nästan tre insläppta per match alltså och det är givetvis under all kritik och även en bekräftelse på att skillnaden är stor här. Napoli bör därför ha en god chans att vinna den här matchen med minst två baljor, det blir även speltips nummer 2 – Napoli (-1.5 asian handicap) till fina 1.74x. 2-0! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet – hos Mr Green

Är du ännu inte kund hos Mr Green? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Barcelona & Napoli (-1.5 asian)
Odds: 2.51
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: