speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Sociedad – Elche 26/9: Odds från La Liga

Real Sociedad har fått en väldigt fin start på säsongen och agerar tabelltrea inför omgång 7 – vinner igen?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Bara Real Madrid och Atletico Madrid har varit bättre än Real Sociedad under inledningen på 21/22 och det är ett fint betyg till Alguacil och hans lagbygge, en fin start som onekligen bringar hopp och tro om att Real Sociedad kan nå fina resultat den här säsongen. Dessutom går ju som bekant Barcelona trögt, även det är en morot för Real Sociedad som såklart vill sluta före och skriva historia – och chansen finns onekligen om de fortsätter på det inslagna spåret.

Nu ska vi inte dra allt för stora slutsatser efter sex spelade omgångar, men faktum kvarstår om att Real Sociedad har tagit stora kliv i rätt riktning under de senaste åren och kommer därför bara Isak igång med sitt målskytte (står fortfarande på noll kassar), så räknar vi med att man kommer att finnas med bland de 6 främsta i den här serien efter 38 spelade omgångar – kanske till och med top 5.

Isak missar däremot söndagens möte och kommer högst troligt att vara borta fram till efter landslagsuppehållet, Sorloth ersätter dock och norrmannen är, tillsammans med Oyarzabal en bra anfallsuppsättning i vår värld, i alla fall tills vidare och speciellt mot ett motstånd av Elches kaliber. Dessa två lirare ska kunna leda Real Sociedad till en seger på söndag.

Trygg hemmaseger!

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer vi inte från att det skiljer ett par nivåer Real Sociedad och Elche åt, Elche överlevde precis i La Liga i fjol när de landade in på totalt 36 poäng – två före Huesca som åkte ur. Och i dagsläget finner vi de alltså på en 15:e plats i tabellen med blott en seger på kontot, de har dessutom bara gjort fyra mål och här är det bara två lag som är sämre, tabelljumbon Alaves och nästjumbon Getafe.

Så målskyttet är alltså ett stort problem för Elche och kommer att vara under säsongen 21/22, lyckas man få fart på offensiven kan man mycket väl säkra ett nytt kontrakt, men vi är alltså inte så övertygade om att man fixar det. Vi räknar med att Elche finns med där nere när vi närmar oss omgång 38 och att det i slutändan blir små detaljer som avgör. 

Med det sagt så räknar vi med att Real Sociedad tar tag i taktpinnen direkt från matchstart på söndag, formen är positiv, man har hemmaplansfördelen och är det bättre laget, därför väljer vi att klicka in Real Sociedad (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till fina 2.02 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. No Account Bet bjuder alla nya kunder på 100 kr i odds bonus, missa inte det! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till helgens ligafotboll

Ligafotboll för hela slanten! Hämta hem 100 kr i freebet hos Expekt.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.02
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: