speltips tipsmedoss kamil

Speltips Degerfors – AIK 27/9: Kombinationsspel till 2.08x

Degerfors har förlorat 5 raka matcher i Allsvenskan och noterats för 14 baklängesmål – fördel AIK inför måndagens möte.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Degerfors är inne i en väldigt tuff period just nu och det ser som bekant bara mörkare och mörkare ut för varje omgång som spelas, två tredjedelar in i Allsvenskan finner vi dem först på en kvalplats med tre poäng upp till säker mark och då entrar de dessutom måndagens möte med fem raka förluster. Inte alls optimalt.

Situationen är därför minst sagt allvarlig för Degerfors, och då ställs man alltså mot ett av Allsvenskans allra formstarkaste lag på måndag. AIK är som bekant i allra högsta grad involverade i slaget om ett ligaguld då de infinner sig tre poäng efter tabellettan Djurgården och har matchen mindre spelad. En ordentlig morot givetvis.

Addera därtill att AIK är obesegrade i 12 raka matcher inför måndagen, 7 av deras 9 senaste matcher har dessutom resulterat i en seger, det är på alla sätt och vis imponerande siffror och siffror som även tydligt visar skillnaden mellan AIK och Degerfors. Det skiljer dessutom ljusår lagen åt när det kommer till defensiven, Degerfors har som sagt släppt in otroliga 14 mål på sina 5 senaste matcher, AIK har samtidigt bara noterats för 3 baklängesmål på sina 6 senaste. Och just den detaljen tror vi blir avgörande för utfallet i måndagens möte.

Odds från Allsvenskan

Att måndagens möte blir en trygg resa för AIK:s del tror vi dock inte, för oavsett vad siffrorna säger så tenderar AIK som bekant att lira täta matcher och allt som oftast vinner de även med uddamålet. De har dessutom tappat fyra poäng i sina två senaste bortamatcher, mot Mjällby och Kalmar, vilket får oss att tro på att Degerfors ändå lyckas stå emot någorlunda bra här på måndag.

I slutändan räknar vi dock med att AIK står där som vinnare, just defensiven och formen är två tunga faktorer som högst troligt kommer att spela en stor roll här, därför kommer vi också att välja AIK:s sida i den här matchen. Vi väljer dock att avstå 1×2-marknaden och klickar istället in ett kombinationsspel, till 2.08x som känns riktigt bra på förhand.

Vi räknar inte med att få se ett målkalas här utan snarare ett 0-0-resultat i halvtid, för att sedan se ett AIK-tryck under sista 30-35. Under 4.5 mål i matchen, kombinerat med den raka tvåan blir därför vårt val här, det betalar som sagt 2.08x och klickas in hos spelbolaget No Account Bet. 0-1/2? Även 1-2 sitter, vilket känns skönt. Stort lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till helgens ligafotboll

Ligafotboll för hela slanten! Hämta hem 100 kr i freebet hos Expekt.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + Under 4.5 mål i matchen
Odds: 2.08
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: