speltips tipsmedoss kamil

Speltips Leipzig – Club Brugge 28/9: Har Leipzig vaknat till liv?

Leipzig fick äntligen fart på saker och ting i helgen när de besegrade Hertha Berlin med hela 6-0. Ny seger på tisdag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Leipzig har lidit ofantligt mycket under inledningen på säsongen 20/21 och det är allt annat än konstigt i och med alla spelarförluster under sommaren, Upamecano, Sabitzer och Konate har samtliga tre lämnat laget för andra äventyr och de tre har som bekant varit tre av Leipzigs viktigaste spelare under de senaste åren.

Därför går det heller inte att kräva jättemycket mer av Leipzig, som såklart behöver tid för att finna nya lösningar. Det är trots allt spelare med centrala roller som lämnat laget och det måste man ha respekt för. Men så småningom så räknar vi med att Leipzig hittar rätt, att de möjligtvis inte är lika slagkraftiga som under fjolårets säsong eller året innan det, men att de åtminstone ger Leverkusen och Wolfsburg en match om topplatserna i Bundesliga när vi närmar oss omgång 34.

Här i Champions League hamnade dessutom Leipzig i värsta tänkbara grupp då man åkte på både PSG och Manchester City, två lag som givetvis är bättre än Leipzig och som med största sannolikhet även kommer att sluta före dem i gruppen. Det blev även förlust mot City i premiären för Leipzigs del, 6-3 slutade den matchen på Etihad Stadium och därför är det bara tre poäng som gäller mot Club Brugge på tisdag. Blir utfallet inte ett sådant, ja då kan man nog redan nu vinka adjö till vidare spel i Champions League.

All in, Leipzig!

Club Brugge lyckades tillskillnad från Leipzig plocka en pinne i Champions League-premiären och detta mot självaste PSG, som dessutom startade matchen med Messi, Neymar och Mbappe på banan. Men trots detta stod de alltså upp riktigt bra och var även stundtals bättre än PSG, vilket givetvis får en att undra hur bra faktiskt Club Brugge är. Har vi underskattat det här gänget från Belgien?

Vi tror ändå inte det, en premiär är trots allt en premiär och visst var det en fantastisk insats från Club Brugge, men vi kommer samtidigt inte från att sådana skrällar händer, lag som PSG tenderar dessutom att inleda säsonger lite på halvfart för att sedan växla upp och det vore därför inte alls överraskande om PSG faktiskt besegrade Club Brugge med 5-0 i returmötet i Paris. 

Vi räknar därför också med att Club Brugge kommer att få det jobbigt mot Leipzig här i Tyskland, de är bra och även ett väldigt organiserat gäng, men tittar vi enbart närmre på trupperna och i sin tur jämför dem, så sticker Leipzig ut här som det bättre laget. Leipzig kommer dessutom närmst från en storseger i Bundesliga där det alltså lossnade rejält för Jesse Marschs mannar, 6-0 mot Hertha Berlin tror vi var ett stort steg i rätt riktning. Visst en svag start, men den här segern tror vi direkt innebär att Leipzig entrar tisdagens möte med självförtroendet intakt. Och lirar man lika bra som mot Hertha i helgen, ja då vinner de tisdagens möte relativt tryggt tror vi.

Vi väljer därför att investera en slant i Leipzig (-1 handikapp) och gör detta till fina 2.15 gånger degen. 2-0 eller 3-1! Oddset finner ni hos spelbolaget Betway.

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till Champions League

Prova på Betsson och få 100 SEK i freebet inför veckans Champions League-matcher.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2.15
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: