speltips tipsmedoss kamil

Speltips Borussia Dortmund – Sporting Lissabon 28/9: Vi väljer sida

Speltips, odds och allt inför tisdagens möte mellan Borussia Dortmund och Sporting Lissabon den 28 september. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON!

Twitter Facebook

Borussia Dortmund besegrade Besiktas med 2-1 på bortaplan i Champions League-premiären och tar sikte på en ny trea när Sporting Lissabon kommer på besök till Westfalenstadion. Och det är ett sargat Lissabon Dortmund ställs mot, portugiserna förlorade sin premiär mot Ajax med hela 5-1 och gjorde det dessutom på hemmaplan, det är under all kritik givetvis men möjligtvis även en bekräftelse på att Sporting Lissabon inte är helt redo för Champions League.

Nu ska vi dock vara försiktiga med att dra allt för stora slutsatser från en premiär, Sporting Lissabon kan ha varit tagna av stundens allvar och högst troligt får vi se en bättre insats från deras sida på tisdag.

Sporting Lissabon har dock en stor uppgift framför sig i Dortmund, de är pressade att vinna efter storförlusten mot Ajax och det öppnar per automatik upp för Borussia Dortmund på tisdag, för trots att det bara spelats en omgång i den här gruppen, så är det trots allt i Champions League man lirar, vi närmar oss snabbt december månad och ett avgörande, och därför har Sporting Lissabon inte råd att förlora ytterligare en match. Ajax ställs som bekant samtidigt mot Besiktas på hemmaplan, den matchen kommer de högst troligt att vinna och det hade inneburit att Sporting Lissabon redan ligger sex poäng efter både Ajax och Dortmund.

Odds från Champions League

Som alltid när Borussia Dortmund spelar Champions League-fotboll så är det numer så att Håland bara måste nämnas, en spelare som helt på egen hand får oddset på Dortmund att sjunka drastiskt i dessa sammanhang. Och inte konstigt är det i och med att norrmannen redan gjort 21 mål i turneringen, 21 mål på 17 spelade matcher – ett smått otroligt facit.

Hålands närvaro och det faktum att Dortmund sett bättre ut i år än i fjol gör värdet på Borussia Dortmund superintressant inför tisdagen, de står dessutom på otroliga 17 mål efter 6 ligamatcher och även det är en detalj som får en investering i Dortmund att kännas bra. Det här är ett gäng som dessutom har massvis med erfarenhet från Champions League, det har inte Sporting Lissabon alls på samma sätt.

Vi väljer därför att klicka in Borussia Dortmund (-1.5 asian handicap) och gör detta till fina 1.96 gånger insatsen hos spelbolaget ComeOn. Missa inte deras välkomstbonus här nedanför! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.96
Bolag: ComeOn (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: