speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Madrid – Sheriff Tiraspol 28/9: Klasskillnad i Madrid

All respekt för Sheriff Tiraspol som gjort en fantastisk resa och i sin tur skrivit historia, men här på Santiago Bernabeu räcker man inte till.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Real Madrid får fortsatt klara sig utan Mendy, Ceballos, Carvajal och Bale som samtliga är skadade, men ser åtminstone ut att få tillbaka Kroos och Marcelo inför tisdagens möte på Santiago Bernabeu. Ett truppläge som trots allt får anses vara bra för Los Blancos, som givetvis entrar den här matchen som stora favoriter – oavsett truppläge.

Sheriff Tiraspol lirar som bekant fotboll i Moldavien till vardags och gjorde för två veckor sedan dessutom debut i Champions League, ett lag som inte kommer att spela slutspel men som åtminstone fick en bra start på tävlingen då de besegrade Shakhtar Donetsk med 2-0 på hemmaplan. En fantastisk bedrift och kul för hela den moldaviska fotbollen, som lidit ofantligt mycket under de senaste decennierna, att Sheriff ens är med i Champions League är bara det smått otroligt och har ni ännu inte läst om deras historia så gör det!

Nog om det och fokus på speltipset inför den här Champions League-fighten i Madrid, Real Madrid inledde som bekant gruppspelet genom att besegra det på förhand tuffaste motstånd, Inter på bortaplan. 1-0 skrevs slutresultatet till efter att Inter haft ett stort spelövertag och det bekräftar Real Madrids stora styrka i den typen av matcher, man spelar alltid med en stor självsäkerhet oavsett hur det faktiskt ser ut i matchen och man tror även på att man har ett avgörande i sig – det hade man den här gången men även i fjol när man ställdes mot Inter på San Siro. 2-0 till Real Madrid den gången.

Real Madrid vinner

Oavsett hur man än vrider och vänder på det hela här i Madrid så är det onekligen svårt att blunda för klasskillnaden, historien, kvalitén, erfarenheten och hemmaplansfördelen talar samtliga faktorer för att Real Madrid ror hem det hela komfortabelt på tisdag. Addera därtill att det här är hemmapremiären i Champions League för Real Madrid, på Santiago Bernabeu dessutom där fansen som bekant även välkomnats tillbaka. 

Med det sagt så är vi alltså övertygade om att det hela resulterar i en trygg seger för Real Madrid, det finns dock som väntat inget intressant värde på 1×2-marknaden utan det är ett kombinationsspel vi faller för i jakten på ett spännande odds.

Vi förväntar oss inget jättemålkalas här i Madrid, utan räknar med att Real Madrid gör jobbet och vinner tryggt. Tufft matchande trots allt. Max 3-0 räknar vi därför med att få bevittna här, vi har dessutom svårt att se att Sheriff ska göra mål på Real Madrid på tisdag, och därför känns kombinationsspelet, Real Madrid vinst + under 3.5 mål i matchen superbra så här på förhand. Som sagt; 3-0. Spelet betalar fina 2.16 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till Champions League

CL för hela slanten! Hämta hem 100 kr i freebet hos Expekt.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.16
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: