speltips tipsmedoss kamil

Speltips PSG – Manchester City 28/9: Champions League!

Tungviktsmöte i grupp A och vilken fight vi bjuds på – PSG och Manchester City drabbar samman i Paris. Speltips och odds står vi för.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Kommer Lionel Messi att spela på tisdag eller inte? Just den detaljer har det mesta handlat om inför tisdagens möte mellan PSG och Manchester City. Och inte konstigt är det givetvis, Pep vs Messi bland annat, men även Messis svaga start i PSG gör situationen betydligt mer spännande, steppar han upp om han visar sig vara spelredo? Hur kan ett bra samarbete mellan Messi, Neymar och Mbappe komma att se ut? Frågorna är många och förväntningarna stora och precis som säkerligen de flesta där ute känner, hoppas givetvis även vi på att argentinaren finns med i en startelva på tisdag.

Tisdagens tillställning mellan PSG och Manchester City har dock betydligt fler ingredienser än bara Lionel Messi, oavsett om han lirar eller inte så räknar vi med att få se en supermatch här i Paris och en fight där både PSG och City tydligt går för samtliga tre poäng.

Nu nöjer sig givetvis Manchester City med ett poäng på tisdag, de besegrade Leipzig i premiären och en pinne mot PSG i Paris är absolut godkänt och banar väg för ett avancemang från gruppen. PSG törstar dock efter poäng, situationen är möjligtvis ännu inte allvarlig men förlorar de på tisdag, står de alltså på ett poäng efter två spelade omgångar och då blir det per automatik tufft framöver. Leipzig må ha fått en dålig start på säsongen i Bundesliga, men ett tyskt organiserat motstånd är inte det enklaste motståndet att besegra, och därför räknar vi med att få se ett PSG som går för det hela mot Manchester City. De behöver sätta tonen här hemma i Paris, men med det sagt så är det bara att konstatera att en sådan approach även öppnar upp för Manchester City. En svängig tillställning i Paris alltså, det räknar vi med att få se här på tisdag.

Odds från målmarknaden

Sergio Ramos och Angel Di Maria kommer att missa tisdagens möte med all säkerhet, den förstnämnda på grund av en skada och argentinaren på grund av det röda kortet han ådrog sig i Champions League i fjol – mot just Manchester City i semifinalen. Utöver dessa två namn är Messi som sagt ett frågetecken och även Veratti, italienaren har tränat på i veckan men det är fortfarande oklart om han är redo att starta eller inte.

Manchester City saknar samtidigt bara Gundogan, Mendy är som bekant out sedan tidigare och Zinchenko är ett frågetecken. Ett bra truppläge för Pep med andra ord.

Tillbaka till speltipset och våra tankar kring utfallet i den här matchen, vi räknar som sagt med att få en härlig tillställning i Paris, en öppen matchbild där båda lagen går för det hela och offensiv kraft finns det som bekant mängder av i båda läger. Dessutom är båda de här lagen inne i en fin period där de gör väldigt mycket mål, PSG har nätat i samtliga matcher under säsongen 21/22 och Manchester City har noterats för otroliga 24 mål på sina 7 senaste matcher, därför är vi alltså även övertygade om att både PSG och City hamnar i målprotokollet på tisdag.

BLGM – Ja blir därför också vårt speltips från Parc des Princes, det betalar godkända 1.50 gånger degen hos spelbolaget 888sport och fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. 2-1 åt något håll. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.50
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: