speltips tipsmedoss kamil

Speltips Zenit St. Petersburg – Malmö FF 29/9: Round 2 i omgång H

Malmö FF reser nordöst till Ryssland och Sankt Petersburg i jakten på sina första poäng i Champions League – räcker man till här?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Ytterligare ett tufft test väntar Malmö FF när det vankas Champions League-fotboll igen efter två veckor, det blev som bekant förlust mot Juventus i premiären, och det är är väl inte helt fel att utgå från att det blir det igen, trots spel i Malmö nästa gång. Likadant tänker vi kring dubbelmötet mot Chelsea men mot Zenit räknar vi ändå med att Malmö FF ska ha något att säga till om.

Dubbelmötet mot den ryska klubben blir som bekant helt avgörande för Malmös vidare äventyr i Europa, målsättningen är en pinne i Ryssland och tre i Malmö och vi ger Malmö goda chanser att klara av det. Visst är det en tuff bortamatch här i Sankt Petersburg och har Zenit en bra dag så blir uppgiften givetvis stor men vi tycker Malmö FF har det som krävs för att åtminstone orsaka problem för Zenit.

Med det som krävs menar vi helt enkelt att Malmö FF är betydligt mer kapabla att vara lojala till uppgiften, vi kan alltid förvänta oss ett 100-procentigt jobb och fokus från deras sida och ofta visar sig just det faktiskt vara en faktor som i slutändan resulterar i att Malmö FF plockar poäng mot de, på pappret lite bättre klubbarna. Vi räknar därför inte bort Malmö FF helt från onsdagens möte.

Sätter dit en balja?

Nu kommer Zenit St. Petersburg närmst från en väldigt fin insats här i Champions League då de under alla 90 minuter var med på Stamford Bridge, 1-0 slutade som bekant matchen mot Chelsea och det får vi ändå konstatera är ett väldigt fint resultat. Speciellt eftersom att de dessutom hade lika många avslut mot mål som Chelsea. Det är en positiv signal från deras sida, onekligen.

Därför upprepar vi, har Zenit en bra dag på jobbet så kommer de att besegra Malmö FF tryggt här hemma i Ryssland, vi tar dock inte det för givet, just eftersom Malmö FF inte är ett Chelsea. Här finnas det onekligen utrymme för underskattning från hemmalagets sida, det tenderar att kunna orsaka trubbel dessa typ av lag.

Känslan säger därför att Malmö FF bör ha goda chanser till att åtminstone sätta dit en balja på onsdag, Zenit har bara hållit nollan intakt i 1 av sina 10 senaste matcher, där 9 av matcherna är möten från den inhemska serien. Där ställs man trots allt mot lag av Malmös kaliber. Utöver det är Zenits ett offensivt lagt lag, det vet vi sedan tidigare, att de allt som oftast trycker på och stundtals är direkt naiva i försvarsspelet. Det bör öppna upp för Malmös omställningar på onsdag.

Med det sagt så trycker vi in BLGM – Ja på målmarknaden och gör detta till fina 1.907 gånger degen hos spelbolaget 888sport. Minst en balja Malmö!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.907
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: