speltips tipsmedoss kamil

Speltips Benfica – FC Barcelona 29/9: Spännande möte

Benfica har alla anledningar att gå för samtliga tre poäng mot FC Barcelona på onsdag – öppen tillställning i Lissabon.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

En på förhand otroligt spännande match i och med status på FC Barcelona och just även eftersom att Barcelona förlorade sin premiär mot Bayern München med 3-0. Förlust här vore därför ett katastrofalt utfall för Barcelona som då fortsatt hade placerat sig sist, på noll poäng. Och då är det absolut ingen garanti att Barcelona löser avancemanget från den här gruppen.

Barcelona har som bekant haft stora problem under inledningen och har bara vunnit tre av sina sju inledande matcher, tre kryss och en förlust utöver dem tre segrarna är facit och då har Barca alltså tappat poäng mot lag som Cadiz och Granada. Båda dem poängtappen på bortaplan dessutom, vilket innebär att Barcelona fortfarande inte vunnit en match på resande fot den här säsongen.

Och därför råder det heller inga som helst tvivel om att Benfica kommer att gå för samtliga tre poäng på onsdag, de har fått en otroligt bra start på säsongen hemma i Portugal och alltså vunnit ALLA matcher. Sju av sju matcher har resulterat i en vinst och addera därtill att de har en målskillnad som lyder; 19-4(!). Visst ett poängtapp i CL-premiären mot Dynamo Kiev, vilket kan ifrågasättas, men vi alla vet att det är just här på Estádio da Luz som Benfica är som allra bäst. Därför räknar vi även med att man orsakar problem för FC Barcelona på onsdag.

Odds från målmarknaden

Att båda lagen hamnar i målprotokollet i den här matchen är i vår värld ett givet utfall här i Lissabon. Extra mycket så eftersom att Benfica kommer att gå för samtliga tre pinnar, vore det ett bättre Barcelona så hade Benfica entrat matchen med en betydligt defensivare approach, men här ser man onekligen sin stora chans och det tror vi resulterar i att vi får bevittna en svängig historia när Barca kommer på besök.

Det faktum att Barcelona föll mot Bayern München i premiären tycker vi också talar för en öppen tillställning, dessutom på det viset man faktiskt föll på och därför gäller det för Barca att ta revansch på onsdag. De behöver gå framåt och visa att man är att räkna med och möjligtvis kan Ansu Fati vara den som visar vägen framöver. Den unga spanjoren gjorde comeback mot Levante i helgen och nätade direkt – det dröjde bara 10 minuter innan han hamnade i målprotokollet. Helt klart en boost för Barca.

Med det sagt så väljer vi att klicka in BLGM – Ja och gör detta till godkända 1.64 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. 2-1 åt något håll? Lycka till!

 

 

 

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till Champions League

CL för hela slanten! Hämta hem 100 kr i freebet hos Expekt.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.64
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: