speltips tipsmedoss kamil

Speltips Juventus – Chelsea 29/9: Tungviktsmöte i grupp H

En tillknäppt tillställning är att vänta i Turin när Chelsea kommer på besök till Juventus Stadium under onsdagskvällen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

En väldigt spännande tillställning är vad vi har framför oss här i Turin under onsdagen, och till stor del därför att Juventus infinner sig på den ena sidan av planhalvan, ett jäkla test för Allegris Juve som haft det väldigt jobbigt under säsongsinledningen.

Det är bara att konstatera att vi längre inte har samma Juve framför oss som under tidigare år, det dröjde fem omgångar till det att de noterades för sin första trepoängare i Serie A i år och trots att de nu vunnit två raka ligamatcher så har det sett allt annat än stabilt ut. En 3-2-vinst mot Spezia på bortaplan följdes upp med ytterligare ett 3-2-resultat mot Sampdoria på hemmaplan, fyra insläppta är givetvis alarmerande och lirar Juve likadant mot Chelsea, ja då är det bara att glömma en trea på onsdag.

Med det sagt så utgår vi från att Chelsea vinner grupp H relativt tryggt till slut, ett Juve i det här slaget ska Chelsea inte ha några större problem med, och heller inte mot Zenit och Malmö givetvis. Chelsea är i en klass för sig i den här gruppen och de har egentligen bara sett bättre och bättre ut för varje vecka som passerat sedan Tuchel tog över. Därför håller vi även de som en av, tre eller fyra favoriter i Champions League under säsongen 21/22.

Kombinationsspel från Champions League

Det är två minst sagt fysiska lag som drabbar samman här på Juventus Stadium under onsdagen, därför räknar vi med att få se en härlig kamp i den här matchen, en kamp Juve kommer att behöva gå segrande ur om de ska ha en möjlighet att vinna den här matchen. Att vi får se ett väldigt aggressivt Juve här är därför inte fel att utgå från, men även ett något defensivt lag Juve som först och främst kommer att fokusera på att undvika ett nederlag. En pinne är man väldigt nöjda med, onekligen.

Med den approachen från Juve så räknar vi ändå med att få se en tillknäppt tillställning i Turin, det finns ingen som helst anledning för Chelsea att gå all in för ett ledningsmål eller en seger här, och det vore heller därför inte en jätteskräll om Tuchel valde att rotera en aning på vissa positioner. För vi får absolut inte glömma att Chelsea har matchats oerhört hårt under de senaste veckorna, för tillskillnad från Juve lirar de även i EFL Cup och det betyder att Chelsea har spelat fem matcher bara sedan den 11 september – 5 matcher på 17 dagar. Onsdagens möte blir deras 6:e på 18 dagar.

Att utgå från att vi får se ett jättestort initiativtagande från Chelseas sida här på onsdag räknar vi därför inte med, och därför heller inget målkalas utan båda lagen kommer att vara väldigt nöjda så länge det står 0-0. 

Därför väljer vi att investera en slant i kombinationsspelet; BLGM – Nej + Under 2.5 mål i matchen till mycket fina 2.15 gånger insatsen hos spelbolaget Betway. 0-0 i halvtid och sedan ett avgörande? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till Champions League

Prova på Betsson och få 100 SEK i freebet inför veckans Champions League-matcher.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej + Under 2.5 mål i matchen
Odds: 2.15
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: