stryktipsforslag och analys

Stryktipset 18/9: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 37. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 37 med en jackpot på ca 15 miljoner(!) kronor! Veckans Stryktipset kupong publiceras i vanlig ordning onsdag morgon den 15 september men det spelas fotboll i Championship senare under onsdagskvällen, därför kommer vi eventuellt att göra ändringar i raden efter onsdagens matcher, det återstår att se – bara så ni är med! Stor analys, spelförlag och tips till alla 13 matcher finner ni i det här inlägget, stort lycka till!

stryktipset spelförslag

 TILL STRYKTIPSET!

1. Burnley – Arsenal, 2

Arsenal noterades för en efterlängtad seger senast och det tror vi ger dem massvis med energi inför mötet mot Burnley, ett generöst motstånd trots allt, Burnley har ännu inte vunnit en match och därför ska Arsenal kunna vinna den här matchen – trots spel på Turf Moor. Spiken är riktigt fin till…

2. Liverpool – Crystal Palace, 1X

Crystal Palace besegrade Tottenham med hela 3-0 på Selhurst Park senast och även fastän det var ett riktigt blekt Tottenham, så är det fortsatt ett imponerande resultat, 2-2 mot West Ham i omgången innan det dessutom och därför plockar vi med krysset i match nummer 2 – trots att det faktiskt är Liverpool på Anfield Palace har framför sig här.

3. Manchester City – Southampton, 1

Det finns ingen som helst anledning att slösa på några tecken här utan vi räknar med att Manchester City vinner komfortabelt här på Etihad Stadium – klasskillnad på samtliga plan.

4. Aston Villa – Everton, 1X

Aston Villa spelade stundtals riktigt bra mot Chelsea senast och vore det inte för Mendy så är vi någorlunda så övertygade om att den matchen hade varit betydligt jämnare. Det säger något om Aston Villas insats, därför tror vi på poäng här hemma mot Everton (Evertons siffror lär jämna ut sig framöver) – 1X testas!

5. Norwich – Watford, X2

Tät kamp är att vänta när två av Premier Leagues svagaste lag ställs mot varandra på lördag, vi väljer dock att gå på Watford här som ändå nått någon slags nivå under säsongsinledningen, det har inte Norwich som förlorat fyra av fyra matcher och som samtidigt har -10 i målskillnad. X2 känns därför okej.

6. Barnsley – Blackburn, X2

Blackburn studsade tillbaka i tisdags då de besegrade Hull stabilt med 2-0 på hemmaplan och nu ställs de mot ett annat gäng som inlett säsongen svagt, Barnsley mår inget bra just och därför tycker vi X2 känns riktigt tryggt här. Minst kryss för gästerna alltså.

7. Cardiff – Bournemouth, 1X2

Vidöppen tillställning i vår värld där känslan säger att Bournemouth kan komma att förlora sin första match i Championship, Cardiff är bra och kan störa tabellettan här på hemmaplan. Alla tecken åker med!

8. Derby – Stoke, X2

Derby noterades för ett nytt poängtapp i tisdags, deras fjärde raka vilket innebär att de fortfarande bara står på en vinst i seriespelet. Stoke däremot ser riktigt fina ut och finns med i toppen av tabellen, är dessutom storfavorit till att nå playoff-platsen i år – vi väljer X2!

9. Luton – Swansea, 1X

Två lag som letar form här och som båda lirar under onsdagskvällen, men oavsett utfall ikväll, förväntar vi oss att se en jämn drabbning på Kenilworth Road på lördag, Swansea är dock en stor besvikelse så här långt och därför följer vi svenska folket och klickar in 1X.

10. Millwall – Coventry, 1X

Coventry är i skrivande stund Championships starkaste lag på hemmaplan med tre segrar, av tre möjliga. Men på resande fot ser det alltså väldigt annorlunda ut då de förlorat två av tre matcher. Hemmaplansfördelen väger som bekant alltid tungt i den här serien och därför landar vi även in en 1X-lösning – positiv trend i Millwall-lägret dessutom. Känns okej!

11. Preston – West Bromwich, X2

West Bromwich spelade oavgjort igen i tisdags vilket innebär att de fortfarande är obesegrade i Championship så här långt, sju omgångar har resulterat i fyra vinster och tre kryss och därför tror vi på nya poäng mot Preston. Preston har förvisso börjat hitta formen men står alltså fortsatt bara på två segrar av sju möjliga. X2 i en på förhand tät kamp. så får det bli.

12. Peterborough – Birmingham, 2

Tvåan är ett härligt drag till 33% här i match nummer 12 och är detta eftersom att Peterborough fortsätter att förlora matcher, fyra raka i skrivande stund och vi hoppas på ett nytt nederlag – vi testar!

13. Queens PR – Bristol C, 1

Det blev förlust mot Bournemouth i tisdags för Queens PR men nu återvänder man till Kiyan Prince Foundation Stadium, och ställs mot ett betydligt svagare motstånd. Därför tycker vi ettan är ett bra drag till runt 50%, hemmaplansfördelen bör fälla avgörandet här.

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming