speltips tipsmedoss kamil

Speltips Burnley – Arsenal 18/9: Insatsen dubblas

Ett pressat Arsenal reser till Burnley och Turf Moor i jakten på en ny trepoängare. Nyckelmatch för Arteta!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

En väldigt efterlängtad vinst blev det för Arsenal i den senaste ligaomgången när Norwich besegrades med 1-0 på Emirates Stadium, och det Arteta och Arsenal tar med sig från det mötet är dem tre pinnarna givetvis och att man nu åtminstone är på rätt spår efter en urusel start på säsongen. Situationen är dock fortsatt prekär och Arsenal måste fortsätta vinna om Arteta ska sitta kvar, som vi ser det måste Arsenal besegra Burnley på lördag och Tottenham veckan efter, annars får Arteta högst troligt foten.

Och när väl situationen ser ut som den gör så är det givetvis tacksamt för Arsenal att ställas mot ett formsvagt Burnley, förvisso på en tuff arena men Burnley agerar nästjumbo i Premier League och har endast inkasserat en pinne fyra omgångar in – förlust mot Brighton, Liverpool och Everton samt ett kryss mot Leeds.

Så det är ett sargat Burnley som entrar sin hemmaborg på lördag, ett Burnley som förvisso sett någorlunda bättre ut i offensiven under inledningen på 21/22, men som då istället tagit ett steg tillbaka i defensiven och noterats för åtta baklängesmål, två mål i snitt per match vilket är betydligt mer än under fjolårets säsong. Defensiven har som bekant alltid varit deras vapen och fortsätter man att läcka bakåt, ja då kommer man att få det tufft med att hänga kvar i den här serien – i skrivande stund är man, tillsammans med Norwich och Watford favoriter att åka ur enligt spelbolagen.

Vi väljer sida

Att Arsenal ser sin stora chans på lördag råder det inga som helst tvivel om, Aubameyang, Saka, Ödegaard och Pepe/Smith-Rowe kommer att få sina lägen och Partey är som bekant tillbaka och redo för att hålla ihop det här mittfältet. Även viktigt med ett Aubameyang-mål i matchen mot Norwich, att han gör mål är givetvis helt avgörande för Arsenal och deras säsong. Positivt med att White och Gabriel är tillbaka, Arsenal har lidit av ett flertal skador under inledningen men nu ser alltså situationen betydligt bättre ut och även den detaljen tror vi ger dem kraft och tro om att det hela kan bli bra igen.

Med det sagt så tror vi att Arsenal har en ny trea i sig här på lördag, tuff bortamatch och Norwich-insatsen var verkligen inte wow, men den ger åtminstone Arsenal en dos av självförtroende och den dosen tror vi är tillräcklig för att besegra ett sargat Burnley på lördag. Skillnaden finns trots allt där, även om den möjligtvis inte är jättestor.

Vi kommer därför att klicka in Arsenal som vinnare i matchen och gör detta till exakt dubbla degen hos spelbolaget Betway, ett odds vi ändå tycker är spelvärt ner till 1.90. Vi ger Arsenal en större chans att vinna än dem 50% spelbolagen ger dem och därför blir det alltså speltipset från Turf Moor. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet inför Premier League-helgen

Prova på Betsson och få 100 SEK i freebet inför helgens Premier League-matcher.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.00
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: