speltips tipsmedoss kamil

Speltips Atletico Madrid – Athletic Bilbao 18/9: Odds från La Liga

Speltips, odds och allt inför lördagens möte mellan Atletico Madrid och Athletic Bilbao den 18 september. Matchstart: 16:15.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Vi entrar omgång 5 i La Liga där Atletico Madrid och Athletic Bilbao ställs mot varandra och extra spännande är den här matchen i och med att Athletic Bilbao fått en väldigt fin start på säsongen. De har undvikit ett nederlag i samtliga omgångar och står på åtta poäng inför lördagens möte, därför finns det alla anledningar att tro att vi får bevittna en tät historia på Wanda Metropolitano här på eftermiddagen.

Athletic Bilbao har som bekant haft det kämpigt i La Liga under dem senaste åren, det blev bara en 10:e plats i fjol och en 11:e året innan och det är under all kritik för en klubb av Bilbaos kaliber, deras målsättning inför en ny säsong är alltid att nå Europa-spel och ingen skillnad är det den här gången. Och med den här positiva starten så finns det onekligen hopp och tro om att kunna genomföra en fin säsong, defensiven ser fortsatt väldigt bra ut och håller för top 6 (om inte mer), och viktigast av allt är att offensiven ser bättre ut, det är det man haft problem med under tidigare år och därför var det onekligen ett steg i rätt riktning när man städade undan Mallorca med 2-0 på hemmaplan senast. En insats vi inte fått se Bilbao genomföra allt för ofta under dem senaste två åren.

Atletico Madrid kommer därför att få anstränga sig ordentligt om man ska lämna banan med samtliga tre poäng på lördag, de har som bekant fortfarande en del problem med att göra mål och nu ställs man mot ett av La Ligas bästa försvar, ett försvar som kommer att bli väldigt tufft att bryta ner. Nollade av Porto senast dessutom, och man hade stora problem mot nykomlingen Espanyol i den senaste ligaomgången då det krävdes en balja först i den 110:e matchminuten för att segern skulle bli ett faktum. En rejäl kamp om samtliga tre pinnar förväntar vi oss därför att se här och i slutändan så kommer det att vara små detaljer som avgör det hela, det är vår fasta övertygelse.

Kombinationsspel till 2.05x

Vi utesluter direkt ett målkalas när Atletico Madrid och Athletic Bilbao drabbar samman, tvärtom så vore det inte jätteöverraskande att se Atletico Madrid spela 0-0 igen, precis som Porto – Athletic Bilbao är på många sätt och vis lika Porto. Sen är det som sagt två av ligans bästa försvar som drabbar samman här och vi vet sedan tidigare att dessa två lag inte öser in mål. Nu står förvisso Atletico redan på sju gjorda mål men det snittet tror vi krymper framöver, detta trots att man faktiskt har väldigt mycket kvalité längst upp i banan. 

Nu är det dock så att Atletico Madrid sticker ut här med en fullt frisk trupp inför lördagens möte, Simeone har alltså inte en enda spelare uppsatt på en skadelista och just den detaljen tror vi ett Atletico, som slåss på två fronter kommer att må väldigt bra av. Det är även en detalj som direkt talar för att Atletico vinner La Liga, de är sedan tidigare en av två favoriter och fortsätter spelarna att hålla sig friska, ja då räknar vi med att de finns där längst upp i tabellen efter 38 spelade omgångar.

Det hela resulterar därför också i att vi faktiskt väljer Atletico Madrids sida på lördag, den raka ettan kombinerat med under 3.5 mål i matchen betalar fina 2.05 gånger degen hos spelbolaget CampoBet och känns väldigt bra på förhand, just eftersom att Atletico har en unik spets i lirare som Correa och Felix på bänken – perfekt att slänga in under sista 30 ifall man fortfarande jagar ett ledningsmål. Den spetsen har inte Athletic Bilbao i sin trupp. 1-0? Stort lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.05
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: