speltips tipsmedoss kamil

Speltips Malmö FF – Djurgårdens IF 18/9: Toppmöte i Allsvenskan

Vi flaggar för ett tröttkört Malmö FF som matchats otroligt hårt under de senaste veckorna – nytt poängtapp i Allsvenskan?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Malmö FF stod för ett par riktigt fina inledande minuter för Juventus på Eleda Stadion i tisdags och just då, ungefär 20 minuter in i matchen så var man på alla sätt och vis med, och hotade till och med Juve vid ett par tillfällen. Strålande så långt alltså, men sedan växlade den italienska storklubben upp och då är givetvis skillnaden stor. 3-0 slutade matchen och nu gäller det att ladda om inför lördagens stormöte mot tabellettan Djurgården, ett motstånd man haft väldigt tufft mot under dem senaste åren.

Malmö FF har bara besegrat Djurgården vid ett tillfälle sedan i maj månad, 2019. En vinst, fyra förluster och ett oavgjort resultat är facit och det är siffror som talar för Djurgården i den här matchen. Vi ska absolut inte underskatta inbördes möten utan det är onekligen ett litet övertag inför en sådan här toppfight, möjligtvis inte den tyngsta faktorn men det ska absolut lyftas.

Det går heller inte att komma från att Malmös intensiva vecka talar för gästerna på lördag, insatsen mot Juventus tog ordentligt på krafterna och man har alltså bara hunnit träna ett pass sedan dess. För Djurgården har det sett annorlunda vilket även Kim Bergstrand talar om inför matchen, man har hunnit återhämta sig sedan derbyt och tränat på bra i veckan, dessutom är truppen frisk – tillskillnad från hur det ser ut för Malmö FF.

Odds från Allsvenskan

Det finns alltså ett flertal frågetecken i Malmö FF-lägret inför toppmötet på lördag, Tomasson bekräftade under fredagen att Johan Dahlin har återhämtat sig och kommer att stå i mål, men Moisander, Innocent, Pena och Lewicki är samtliga ett frågetecken och det är spelare Malmö gärna hade kunnat använda här. Därför har vi alltså alla anledningar att tro att Malmö FF kan få det riktigt jobbigt här.

Vi ska heller inte underskatta vad en 4-1-vinst över Hammarby betyder, en tydlig indikation på att DIF:s svaga trend här på slutet är över och nu går de all in för guldet med 12 omgångar kvar att spela för. DIF toppar tabellen tillsammans med AIK och har Malmö FF tre poäng efter sig, därför är även krysset absolut ett bra resultat för DIF, och med den inställningen entrar de lördagens möte med. Det är Malmö FF som måste gå framåt.

Med det sagt så förväntar vi oss att se en tät drabbning här på Eleda Stadion, små detaljer kommer att avgöra men i slutändan så räknar vi med att Djurgården, som har seriens bästa defensiv, lyckas stå emot och lösa ett kryss. Deras energidepåer är laddade och därför kommer man att palla genomföra 90 intensiva minuter – vi är inte så säkra på att Malmö FF gör det.

X2 klickas därför in till fina 1.93 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet. Missa absolut inte deras välkomstbonus – sätt in 200 SEK och få 300 att spela för! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till Premier League

Prova på Expekt och få 100 kr i freebet.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.93
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: