Årskort eller lösa matchbiljetter – vilken förhållandetyp är du?

Konceptet med att vara singel har förändrats mycket över de senaste åren. För inte alls länge sedan blev man stämplad som lite märklig eller udda om man inte var gift och hade bildat familj innan sin 30:e födelsedag – vad är det för fel på hen, tänkte många då. Nu däremot, är det många som medvetet väljer att vara singlar, och det är inte längre en mentalitet som ifrågasätts av gemene man. 

När man tänker efter kan man faktiskt dra rätt många paralleller mellan hur vi beter oss i sportsammanhang och i förhållanden – vissa har ett favoritlag som de stödjer i vått och torrt, medan andra gillar sporten i stort och följer lagen där deras favoriter för stunden spelar. Eller vad säger du?

Du som gillar årskort/fasta förhållanden

  • Lojalitet är grundläggande för dig, så medgångssupportrar som vänder kappan efter vinden och dina polare som byter partner så fort spänningen har lagt sig är din värsta mardröm. Du uppskattar fasta principer och genomtänkta värderingar, och kan tänka långsiktigt. Bara för att den här säsongen inte gick riktigt lika bra som du förväntade dig innebär det inte att nästa säsong kommer att bli likadan – det kan bli året ni vinner allt istället.
  • Du vet att bara för att du går till samma stadion varje gång och ser på samma lag behöver det inte betyda att det blir långtråkigt eller slentrian. Tvärtom, varje match är annorlunda, och när man känner att livet behöver lite extra krydda kan man besöka IX nu.
  • Det finns inget som slår känslan när man vinner något som man verkligen kämpat för, och stöttat i vått och torrt.

Du som går på matcher när andan faller på/helst är singel

  • Att vara spontan och ha roligt är livets grundpelare för dig, allting behöver inte planeras. Tvärtom är de bästa sakerna i livet ofta oplanerade.
  • Livet är för kort för att ha tråkigt är ditt motto. Varför slösa din dyrbara tid på något som kanske – eller kanske inte – kommer att ge utdelning i det långa loppet. Hur ska man veta om gräset är grönare på andra sidan om man inte kollar in det först?
  • Du vill ha frihet att kunna göra precis vad du känner för, utan att någon annan ska lägga sig i. Känner du för att gå ut och träffa folk, eller till och med gå på en match, så gör du det. Om du har andra saker du hellre spenderar dagen med att göra, dagens match kanske inte verkar bli särskilt intressant, är inte det något du tänker ha dåligt samvete över. Läs mer om var du kan hitta det bästa sällskapet för en kväll, utan att behöva binda upp dig på något.