speltips_skribent

Speltips Toulouse – Nantes 27/5: Playoff till Ligue 1

Toulouse är på väg tillbaka till Ligue 1 efter att ha spenderat ett år i andraligan men ännu återstår mycket arbete – tufft motstånd i playoffet.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Toulouse lyckades bara skrapa ihop blott 13 poäng i Ligue 1 under säsongen 19/20 och det innebar självfallet direkt nedflyttning från finrummet och spel i Ligue 2 under säsongen 20/21. Men väl här i andraligan har det hela varit tydligt, Toulouse har inte haft några större planer på att lira boll i andraligan under en längre tid, utan de satte in högsta växeln direkt från omgång 1 och löste till slut även kvalplatsen med resultatraden 20-10-8.

Kvalplatsen innebär dock som bekant att inte hela jobbet är gjort, utan det återstår två matcher att spela för här i playoffet och det krävs högst troligt även en seger här på hemmaplan för att platsen i Ligue 1 ska bli ett faktum nästa säsong. Därför gäller det att ta initiativ här på torsdag.

Det är dock ett tufft motstånd som väntar här för Toulouse, Nantes har förvisso haft en svag säsong i Ligue 1 men de växlade samtidigt upp ordentligt under avslutningen och säkrade fyra segrar på dem fem sista omgångarna. Nantes slog bland annat Dijon med 4-0, men man gjorde även historien kort med Bordeaux (3-0) och Stade Brest (4-1). Tre fantastiska resultat som säkerligen sätter lite skräck i Toulouse-laget, Nantes entrar onekligen torsdagens möte med största möjliga självförtroende.

Högsta växeln

Vi vore väldigt förvånade ifall Nantes valde att kliva in i torsdagens möte med en defensiv approach i och med siffrorna man målat upp under dem senaste veckorna. Förvisso lirar man på bortaplan, men man har samtidigt gjort 11 mål på dem 4 senaste matcherna och bör därför bara fortsätta på det inslagna spåret, det är dessutom här på bortaplan som man gjort majoriteten av dessa 11 mål – Nantes har vunnit tre raka bortamatcher och gjort 10 mål.

Vi tror därför på mål i det här playoffet, åtminstone i match nummer 1 där vi räknar med att få se två lag som tar initiativ, det är även så att dessa två lag gör, och släpper in, fler än 1.00 mål per spelad match, det talar för att vi får bevittna mål åt båda håll här på torsdag.

Och just det blir även vårt speltips från södra Frankrike, målspelet BLGM – Ja till nästan dubbla degen hos spelbolaget Betway. 2-1 åt något håll?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.95
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: