stryktipsforslag och analys

Stryktipset 29/5: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 21. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 21 med en jackpot på ca 10 miljoner kronor! Tuff Stryktipset-kupong, det är bara att konstatera direkt med fotboll från Sveriges lägre divisioner – division 1 på agendan! Men! Även Champions League-fotboll samt Sverige – Finland! Hela analysen och spelförslag! ↓

stryktipset vecka 21

 TILL STRYKTIPSET!

1. Manchester City – Chelsea, 1X

Manchester City kommer inte att förlora den här Champions League-finalen, vi har väldigt svårt att se det hända och detta trots att man faktiskt förlorat två matcher mot Chelsea. Möjligtvis är det därför vi är så övertygade – på lördag betyder matchen dessutom allt. Vi klickar in 1X.

2. Sverige – Finland, 1X

Det finska landslaget ska absolut inte underskattas här utan Sverige kan mycket väl uppleva problem mot ett viltkämpande Finland med Pukki i spetsen. Vi väljer 1X.

3. Brentford – Swansea, 1X

Finaldags i playoffet till Premier League och här väljer vi Brentfords sida, detta eftersom att man just nu är det bättre laget, formen är strålande och självförtroende lyser med sin närvaro. Det är dags nu Brentford! 1X.

4. Norrby – GAIS, 1

Ljusår skiljer Norrby och GAIS åt just nu sett till formläget här i Superettan, de förstnämnda jagar sin femte raka seger på lördag, samtidigt som GAIS radat upp tre raka förluster. Ettan klickas in.

5. Assyriska – Hudiksvalls Förenade, X2

Vidöppen fight så här på förhand och därför blir per automatik värdet intressant på gästerna, lagen står dessutom på exakt lika många poäng samtidigt som Hudiksvall lirat en match mindre. X2!

6. Umeå – Sandviken, 1 2

Sandviken kör så det ryker här i Ettan, de toppar tabellen efter åtta spelade omgångar och är även obesegrade, men! Umeå är ett tufft motstånd och kan mycket väl vinna här på hemmaplan – första nederlaget kommer att landa in snart dessutom.

7. Assyriska IK – IFK Malmö, X2

Assyriska IK fortsätter att förlora matcher och agerar numer nästjumbo i Ettan Södra efter åtta spelade omgångar, de står på blott en vinst och har dessutom blivit nollade i tre raka matcher. Det ser alltså allt annat än ljust ut, X2.

8. Torns IF – FC Trollhättan, 2

Trollhättan jagar sin tredje raka seger på lördag och ställs nu mot ett Torns IF som noterats för sex baklängesmål samt två raka förluster här i Ettan, det skiljer ljusår lagen åt just nu och därför väljer vi spiken i match nummer 8. 

9. Oskarshamn – Skövde, 1

Tabellettan här i Ettan Södra är just Oskarshamn som fått en strålande start på säsongen 2021, de har vunnit fem av åtta matcher och har fina +10 i målskillnad. Addera därtill att det är just här på slutet som de växlat upp, de jagar sin fjärde raka seger på lördag – 2-0, 4-1 och 3-2. Spik!

10. Lindome – Österlen, 1X

Österlen står fortfarande på blott en seger åtta omgångar in i seriespelet och det säger egentligen allt om hur läget ser ut hos gästerna. 1X känns därför bra och vi håller en extra tumme för krysset, fint värde!

11. Hammarby – Häcken, 1

En liten chansning men vi är samtidigt inte imponerade av det vi sett från Häckens sida så här långt, förvisso årets första seger senast men det var mot Varberg, Hammarby är snäppet vassare och bör ha goda chanser att vinna finalen här på Tele2.

12. Vasalund – Öster, 1X2

Vidöppen tillställning mellan två lag som letar efter en jämnhet, både Vasalund och Öster är väldigt mycket upp och ner och vinner sällan två raka matcher. Därför faller valet på en helgardering, kan sluta lite hur som helst.

13. Blackpool – Lincoln, 1X

Playoff League One, och här väljer vi att gå på det laget som mår allra bäst just nu, och det är Blackpool. Tron finns där, formen är bra och här på hemmaplan går man för segern. 1X!

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming