speltips tipsmedoss kamil

Speltips Villarreal – Deportivo Alaves 21/12: Hemmavinst är att räkna med

Villarreal har bjudit på väldigt fina insatser under de senaste veckorna och ställs på tisdag mot ett väldigt generöst motstånd i Alaves. Tredje raka?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD!

Twitter Facebook

Att potentialen är stor hos detta Villarreal råder det inga som helst tvivel om, det gjorde det inte inför säsongen och heller inte nu, utan Emery har fått utstå kritik för den svaga starten och det med all rätt eftersom att Villarreal har ett riktigt fint lag, och möjligtvis börjar vi få se prov på det nu här i La Liga.

För Villarreals insatser i Champions League tycker vi varit riktigt bra, de är dessutom klara för vidare spel i turneringen och det är en bekräftelse på höjden hos detta gäng. Och då ska det alltså nämnas att Villarreal dessutom förtjänade mer poäng, de var till och med bättre än Manchester United i det gruppspelet, åtminstone i vår värld.

Förväntningarna från vår sida är därför stora på Villarreal. De är betydligt bättre än vad tabell påvisar och det är smått otroligt att – efter ha sett höjden hos Emerys lagbygge – se hela 10 lag före Villarreal i en La Liga-tabell. Men möjligtvis blir det alltså ändring på det framöver, Villarreal ser ut att ha växlat upp ordentligt under de senaste veckorna och jagar sin tredje raka seger i ligaspelet på tisdag. Räknar vi med resultaten i CL och Copa del Rey så lyder Villarreals facit; fem segrar av sex möjliga. Ett nederlag, mot Sevilla på bortaplan. De är starka just nu!

Villarreal vinner igen

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer vi inte från att Deportivo Alaves är ett otroligt generöst motstånd i dagsläget. Drömläge för Villarreal att plocka en ny trepoängare, och tillfälligt kliva upp på en åttondeplats i tabellen. För tittar vi närmre på hur Alaves har uppträtt här på slutet så är det bara att konstatera att de kommer att få kämpa för ett nytt kontrakt i La Liga. De infinner sig först på en 18:e plats i tabellen och är det laget i La Liga som förlorat flest matcher. 10 stycken.

Formen hos Alaves är heller inte den bästa, de kommer närmst från en förlust mot Rayo Vallecano och förlorade dessutom matchen i Copa del Rey, mot Linares Deportivo – ett gäng som till vardags lirar i tredjedivisionen. Otroligt svagt. Då ska det även nämnas att Alaves bara plockat ett poäng på de fyra senaste omgångarna i La Liga.

Ett lag med ett mindre självförtroende än Alaves är nästan svårt att hitta, vi kan därför inte se Villarreal tappa poäng här på hemmaplan på tisdag. Klasskillnad, hemmaplansfördel och formen är tre detaljer som får en investering att kännas trygg i hemmalaget. Vi klickar in Villarreal (-1.25 asian handicap) till fina 2.05 gånger degen hos spelbolaget Bethard!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: