speltips tipsmedoss kamil

Speltips Levante – Valencia 20/12: Derbi Valenciano

Måndagsunderhållning från La Liga och Valencia! Vi sätter punkt för omgång 18. Vilka drar det längsta strået i derbyt?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Tre viktiga poäng står på spel för värden Levante den här måndagskvällen, de agerar tabelljumbo efter 17 spelade omgångar och har fortfarande inte vunnit en enda match säsongen 21/22. 0 vinster, 8 kryss och 9 förluster lyder facit, målskillnaden 16-32, vilket betyder att man är även det laget i La Liga som släppt in flest mål.

Att Levante är i stort behov av en trepoängare råder det därför inga som helst tvivel om. De har redan idag, när inte ens halva säsongen är spelad, sju poäng upp till säker mark och behöver därför börja vinna fotbollsmatcher. Det är dock inte allt för mycket som talar för att de faktiskt börjar göra det, vi har åtminstone inte sett några tydliga signaler på det utan snarare tvärtom då Levante här närmst föll på nytt, och samtidigt släppte in hela fyra mål. Mot Espanyol.

Valencia lär därför se sin stora chans på måndag. Bordalas mannar är på uppgång igen efter en mindre rolig period i oktober månad och är obesegrade i åtta raka matcher inför måndagen. Detta sett till alla tävlingar. Addera därtill att de vunnit fyra raka fotbollsmatcher, 3-0 mot Utrillas, 2-1 mot Celta Vigo, 2-1 mot Elche och här närmst 3-1 mot Arenteiro. Förvisso svagt motstånd i cupen men en vinst är en vinst och sådana boostar alltid kollektiv, positivt dessutom att få göra lite mål, även det en detalj som talar för att Valencia till slut mäktar med ytterligare en trea här.

Odds från La Liga

Radoja, Mustafi, Malsa och Son missar samtliga fyra matchen för Levantes del på måndag, de två sistnämnda på grund av avstängning och det är lirare som tillsammans ändå har gjort cirka 1400 minuter för Levante den här säsongen. Tunga tapp. Även Mustafi såklart som varit ordinarie här på slutet.

För Valencias del är viktige Gaya tillbaka och spelredo igen efter att ha varit avstängd, Wass, Gomez och Paulista missar dock matchen. Ett okej skadeläge, inte helt optimalt men Valencia har en bred trupp i jämförelse med Levante och Bordalas kommer därför kunna forma en stark elva på måndag.

Med lirare som Gaya, Soler, Guedes och Costa ska Valencia per automatik ha en god chans att vinna det här derbyt, speciellt med tanke på hur svagt Levante faktiskt gått i år. Därför väljer vi att investera våra pengar i en bortaseger, Valencia är trots allt inne i en väldigt trevlig period just nu och jagar trots allt sin femte raka seger här. Dessutom är det just Valencia som entrar derbyt med en större självsäkerhet, det ska inte underskattas – självförtroendet i sådana här sammanhang är viktigt.

Vi väljer dock bort 1×2-marknaden då det på förhand ändå är en tät drabbning, istället klickar vi in Valencia (0 asian handicap) – insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – till mycket fina 1.909 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (0 asian handicap)
Odds: 1.909
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: