speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sevilla – Barcelona 21/12: Tisdagsunderhållning från La Liga

Speltips, odds och allt inför tisdagens toppmöte mellan Sevilla och Barcelona den 21 december. Matchstart: 21:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Atletico Madrid, Real Sociedad och Barcelona har samtliga tappat viktig mark i tabellen under de senaste omgångarna men Sevilla har hållit farten uppe, de jagar sin fjärde raka seger i La Liga under tisdagen och det är en detalj vi tar hänsyn till när vi plockar fram ett speltips från Estadio Sanchez Pizjuan.

För saker och ting börjar onekligen sätta sig i La Liga nu, Real Madrid är i toppen för att stanna och de kommer även att ro hem det hela ganska tryggt, Sevilla agerar samtidigt tabelltvåa och är åtminstone just nu, den enda logiska utmanaren till Los Blancos. Real Madrid tappade som bekant två pinnar mot Cadiz i söndags, det innebär att Sevilla bara har tre poäng upp till Real Madrid, om de besegrar Barcelona på tisdag. En otroligt fin tabell får vi ändå konstatera, äntligen har vi en utmanare som inte stavas Barca eller Atletico Madrid.

Det kan dock svänga snabbt i fotbollen, det vi sedan tidigare och tisdagens möte i Sevilla är onekligen av kategorin en sexpoängsmatch. Det skiljer 10 poäng Sevilla och Barcelona åt i tabellen och ska Barcelona ha en möjlighet att utmana framöver, ja då behöver de onekligen vinna här. Det finns dock inte så mycket som talar för ett sådant utfall, tittar vi på det nyktert så är det bara att konstatera att Sevilla, i dagsläget är det bättre laget av dessa två. Dessutom har Barca haft stora problem med sitt spel på bortaplan, blott en vinst har man plockat på sju försök och därför finns det alla anledningar att tro på ett nytt poängtapp här på tisdag.

Otroligt värde på Sevilla

Spelbolagen är överens om att det är just Sevilla som har störst chans att vinna på tisdag, det skriver vi under på men vi blir ändå smått överraskade av det fina värdet, faktiskt. Visst det är en stormatch och Barca har kvalité i truppen, vi kan dock inte blunda för det faktum att det skiljer hela 10 poäng lagen åt, och då är det dessutom Sevilla som agerar hemmalag här.

Vi nämnde tidigare Barcelonas usla siffror på bortaplan, blott en vinst har man alltså säkrat på resande fot och med den dystra siffran är man nästan sämst i La Liga. Sevilla har samtidigt resultatraden 7-1-0, 20-7 på hemmaplan, en mäktig rad, minst sagt och därför kommer vi även att utnyttja det fina värdet på Sevilla, direkt på 1×2-marknaden. 

Den raka ettan betalar alltså fina 2.40 gånger insatsen hos spelbolaget Betfair och är även dagens bästa speltips från oss här på Tipsmedoss.com. Barca har trots allt tappat poäng eller förlorat mot Bilbao, Cadiz, Rayo Vallecano och Osasuna. Svårighetsgraden höjs ett par snäpp när ett formstarkt Sevilla står för motståndet.

RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos No Account Bet

Uppdaterad odds bonus hos No Account Bet: 100% upp till 2000 SEK.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.40
Bolag: Betfair (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: