speltips_skribent

Speltips Varbergs BoIS – Hammarby IF 12/5: Odds från Allsvenskan

Hammarby är ute efter sin andra raka seger i Allsvenskan – mycket fin möjlighet här på onsdag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Hammarby ställs mot ett generöst motstånd på onsdagskvällen och det är alltså matchen innan Stockholmsderbyt mot Djurgårdens IF, vilket betyder att man måste gå för samtliga tre pinnar och helst även vinna. Och på så vis kliva in i derbyt med fart, och med målsättningen om att besegra Djurgården. Går allt som planerat, kan man mycket väl infinna sig bland dem tre främsta i tabellen efter sju spelade omgångar.

Och målsättningen är som bekant väldigt tydlig för Hammarby, man måste ta klivet den här säsongen och inte ett, eller två år senare, utan det är verkligen dags att spänna musklerna ordentligt nu. Satsningen behöver ge resultat och Hammarby har en bra trupp, en trupp som är tillräckligt bra för att vara med där i toppen. Precis som under 2019. 

Annorlunda ser läget som bekant ut för Varberg, ett Varberg som tappat kvalité sedan i fjol och därför även ett Varberg som kommer att få kämpa för sin överlevnad i år. Det ser vi tydliga tendenser på redan nu, Varberg infinner sig på en kvalplats med fyra poäng på kontot och är det laget som släppt in flest mål i Allsvenskan efter fem spelade omgångar – hela 10(!) mål. Därför tror vi även man får det tufft mot ett Hammarby som fått igång offensiven.

Bra värde!

Nu när det inte finns publik på läktaren så har vi fått se tydliga skillnader i hemma- samt bortastatistiken, fördelen är inte alls lika stor på hemmaplan längre och det talar helt klart för Hammarby här i Varberg. Man måste utnyttja den här chansen om man har planer på att vara med där uppe, så är det bara.

Vi tycker egentligen allt över 1.90 är intressant på Hammarby i den här matchen, men nu väljer alltså 888sport att ställa ut 2.10x för den raka tvåan. Alltså anser man Hammarby ha mindre än en 50% chans att vinna, den siffran bör snarare ligga på runt 55-60% i vår bok. Man orsakade trots allt Sirius första förlust här senast och satte dessutom dit tre baljor, det var ett tydligt steg i rätt riktning.

Den raka tvåan blir därför också speltipset härifrån, och klickas som sagt in till fina 2.10x hos 888sport som erbjuder alla nya kunder 100 kr i bonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.10
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: