speltips_skribent

Speltips Atletico Madrid – Real Sociedad 12/5: Tuff uppgift för Simeone

Atletico Madrid är allt annat än en segermaskin just nu, finns därför onekligen utrymme för poängtapp på onsdag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Det är egentligen otroligt att Atletico Madrid, trots att de bara vunnit 7 av sina 16 senaste matcher i La Liga sedan i början på februari månad, toppar tabellen före Real Madrid och Barcelona. Det säger givetvis en del om deras imponerande höst, men även det faktum att varken Real Madrid eller Barca varit i närheten av lika pålitliga som under tidigare säsonger.

Men det är bara att konstatera att den här toppstriden är exakt vad La Liga har längtat efter, Sevilla var till och med och utmanade om ett ligaguld fram till för en vecka sedan och det trodde man inte direkt inför säsongen 20/21. Kul för La Liga och nu har vi alltså en minst sagt spännande avslutning framför oss.

Atletico Madrid infinner sig som sagt fortfarande i topp men har Real Madrid och Barcelona två poäng efter sig i tabellen, då återstår det alltså tre omgångar att spela för, och Atletico har Sociedad, Osasuna och Valladolid i dessa tre avslutande omgångarna. Med det sagt så är det bara att konstatera att man är favorit just nu, detta säger vi samtidigt som vi har en känsla av att onsdagens möte mot Sociedad blir allt annat än enkel för Simeones Atletico. Vi vet att de har haft stora problem med offensiven under dem senaste veckorna, och vi räknar därför med att få bevittna en tät kamp här på onsdagen.

Luktar kryss!

Oturligt nog för Atletico Madrids del har alltså Real Sociedad allt att spela för i dem tre återstående omgångarna. Mer exakt handlar det alltså om en direktplats till Europa League, en position man i nuläget har intakt i tabellen. Men det är samtidigt långt från klart för Sociedads del, Real Betis infinner sig bara två poäng efter och Villarreal är där bak och smyger med, därför är varje poäng helt avgörande för gästerna också.

Det tror vi betyder problem för Atletico, som haft väldigt svårt att avgöra matcher som står och väger. Exakt ett sådant utfall tror vi på på onsdagskvällen, sen om det i slutända resulterar i ett kryss eller en hemmaseger lämnar vi osagt. Vi kommer dock att investera i halvtidsmarknaden, och efter 45 räknar vi med att det står just 0-0.

Som alltid med Atletico på banan så talar allt för en målsnål tillställning, de kommer inte att ta några som helst risker här utan är väldigt nöjda med ett kryss i halvtid, det är vi helt övertygade om. Och därför blir det också speltipset från Wanda Metropolitano, krysset i halvtid till fina 2.20 gånger degen hos spelbolaget Interwetten. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 2.20
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: