speltips_skribent

Speltips AIK – Malmö FF 13/5: Toppmöte i Allsvenskan

Vi bjuds på en minst sagt härlig drabbning här i Allsvenskan under torsdagskvällen – AIK och Malmö FF drabbar samman. Vi väljer sida.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Allsvenskan fortsätter att rulla på i bra fart och vi entrar omgång 6 med stora förhoppningar om att få bevittna trevlig fotboll, och mycket talar för att det kommer att bli så, i och med att det minst sagt är fina matcher som ställs fram.

Malmö FF reser norrut, till Stockholm för att spela mot Grzelaks AIK, ett AIK som visat två olika ansikten under inledningen, det robusta och tuffa AIK, men även det AIK vi redan tidigare visste fanns, det lite slöa lagbygget som saknar kreativitet och fart i offensiven. Och vi tycker alltså resultatraden går i linje med det påståendet, två förluster samt tre segrar så här långt, och mindre än 10 mål på dessa 5 matcher. Det är AIK helt enkelt, varken mer eller mindre kommer vi att få ut av dem säsongen 2021.

Att AIK ska vara med och slåss om ett ligaguld den här säsongen kan man inte direkt förvänta sig, för trots ett par fina namn i truppen så är man faktiskt inte bättre än en top 5 placering, åtminstone inte i vår värld, det finns betydligt bättre lag i den här serien och Malmö exempelvis, är ett av dem lagen. Peking och Djurgården också. Vi räknar därför med att AIK stöter på problem här på torsdag.

Tydlig skillnad

Nu står AIK förvisso på tre raka segrar här på Friends Arena, dessutom har man noll insläppta mål på dessa tre matcher, men vi kommer samtidigt inte ifrån att svårighetsgraden höjs, och det ordentligt när Malmö FF tittar förbi. Visst talar det mesta för att det blir en tät kamp, just eftersom att Malmö inte direkt varit 100-procentiga de heller, under inledningen, där främst defensiven varit ett orosmoment, men! I slutändan, efter 90 spelade, så räknar vi med att Malmö FF står där som vinnare, de kommer bara att bli bättre och bättre framöver och därför lär man även kunna stå emot AIK relativt bra på torsdag.

Vi räknar helt enkelt med att Malmö FF växlar upp och det ordentligt, det gäller att visa var skåpet ska stå och göra det nu, inte om en vecka eller en månad. Dessutom har Malmö FF inte förlorat mot AIK sedan 2015, ett litet övertag rent psykologiskt i och med att det passerat hela 11 matcher sedan dess, givetvis kan en sådan historik fortfarande spöka lite för AIK. 

Vi väljer att klicka in Malmö FF som vinnare i matchen och gör alltså detta till fina 2.17 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. Ett odds som bara måste testas i och med hur AIK såg ut mot Peking senast. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.17
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: