speltips_skribent

Speltips Ungern – Portugal 15/6: De regerande mästarna kliver in

Ferenc Puskas Stadium, Budapest. Ungern förväntas plocka noll pinnar i dödens grupp men får åtminstone den lilla fördelen i att lira på hemmaplan. Hur långt räcker det?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Stackars lilla Ungern, det är vad dem flesta säkerligen känner när de tittar närmre på grupp F i detta EM. Portugal, Tyskland och Frankrike i samma grupp, det är sällsynt men ack så spännande för alla oss andra, kan Ungern ställa till med en skräll eller blir det noll pinnar man landar in på? Vi tror på det sistnämnda.

För vi har alltså väldigt svårt att se att detta Ungern, som förvisso är obesegrade sedan i september månad 2020, ska kunna sno åt sig några som helst poäng i sommarens mästerskap. Det är trots allt EM nu, inte en träningslandskamp eller ett enklare motstånd i Nations League, utan Frankrike, Tyskland och Portugal tar dessa matcher på blodigt allvar. Och då har vi helt enkelt svårt att se att Ungern ska kunna åstadkomma något här – detta trots att man faktiskt lirar i Budapest.

De regerande mästarna Portugal behöver egentligen ingen vidare presentation utan vi alla är väl medvetna om vilken kvalité det här gänget besitter, de vann alltså EM 2016 och har i vår värld bara ett bättre lag idag, fem år senare. Dessutom är deras form löjligt bra, Portugal har, till skillnad från Ungern, ställts mot tuffaste möjliga motstånd under dem senaste månaderna och bara förlorat en match – mot Frankrike.

Klasskillnad

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kan vi som sagt inte se Ungern skapa nerv i den här matchen, detta Portugal är outstanding just nu och det räcker egentligen bara att titta närmre på deras anfallsuppsättning för att konstatera att man kanske till och med har det bästa laget i detta EM. Frankrike är väl mer kompletta kanske, men det vore samtidigt inte alls överraskande ifall Portugal faktiskt vann det hela.

Ronaldo, Jota, Silva och Fernandes fanns samtliga fyra med från start när Portugal slog Israel med 4-0 i EM-genrepet, vi räknar därför med att samtliga finns med här på tisdag och att de i sin tur leder sitt Portugal till en komfortabel seger i premiärrundan.

Nu finns det som väntat inget direkt värde på 1×2-marknaden, utan vi väljer istället att syna Portugal att vinna mot noll, dvs. att de vinner och håller nollan. Kombinationsspelet betalar fina 2.10 gånger degen och känns riktigt bra så här på förhand. Klickas in hos spelbolaget Betway. 0-2?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Portugal vinner mot noll
Odds: 2.10
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: